×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


TWIKIE - NIEUWE SOCIALE MEDIA

TWIKIE - NIEUWE SOCIALE MEDIA


Een paar weken geleden ontdekte ik plots een nieuwe social media site, TWIKIE, 

ik dacht, ik ga eens kijken kwaad kan het niet he en aangezien ik met wilfree poezewoef (gratis honden- en poezenbrokken voor mensen die het (even) moeilijk hebben) zou dit leuke en nodige reclame zijn voor onze groep.

En zo ben ik een profiel gestart . https://twikie.nl/?ref=prutske 

De bedoeling is om meer mensen te kunnen bereiken, alsook een andere sociale media te ontdekken dan fb.

De eerste ervaringen zijn geweldig, je bent haast volledig vrij om te doen wat je wil en je pagina of grorpe aan te kleden zoals je wil.

Wat heel belangrijk is (vind ik) als er iets is dat niet lukt dan kan je hulp vragen en men reageert heel snel (niet zoals op fb).

Graag ook eens een kijkje is dan ook mijn vraag en vooral aan onze leden van wilfree poezewoek, ontdek ons op TWIKIE. Een opstartende social media die al onze steun kan gebruiken. Lid worden is uiteraard gratis he.

mijn profiel op twikie is : https://twikie.nl/prutske 


Tot snel op Twikie lieve poezewoefkes

knuff en xxx 

corry


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties