Keuze tijdstip fotochallenge voor 14/12

Keuze tijdstip fotochallenge voor 14/12


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal, jeetje wat gaat de tijd snel. Op 1/12 startte ik met mijn persoonlijke foto challenge. Inmiddels zijn we alweer bijna 14 dagen verder. Ik had beloofd het minimaal 14 dagen te doen. Er komen na vandaag in ieder geval nog twee foto's aan. Ik heb 1 dag overgeslagen toen ik even twijfelde over Yoors (zie mijn post 'To Yoors or not to Yoors').

Het is ontzettend leuk om te doen en door jullie inbreng is het toch ook wel en beetje spannend welk moment er wordt gekozen. Vanavond (13/12) is 19:00 aan de beurt en voor morgen kunnen jullie dus weer meestemmen.

A = 08:00

B = 11:00

C = 15:00

Laat je keuze in een reactie hieronder achter en vanavond rond 20:00 tel ik de stemmen. Groetjes, Aimee

UPDATE: het is A geworden.



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is keuze A geworden. Poeh he om 08:00 dat is hier rush hour, maar dat wordt vast weer leuk!
| 20:34 |
Oh oh..... te laat!
| 20:14 |
Ja net :(
| 20:33 |
Ik ga ook voor A
| 19:57 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen