Oh nee, mijn foto is meer dan 4 mb....


Dat gebeurt mij dus heel vaak. Ik ben lekker bezig geweest met foto's maken en wil ze graag uploaden op Yoors. Enthousiast ga ik aan de slag en ja hoor: bestand is de groot. Hoe vaak ik die melding al niet heb gezien... ah gek word ik ervan. Tot nu toe maakte ik vaak gebruik van de 'Crop'-functie op mijn computer, maar ja dan gaat er ook informatie van de foto verloren. 

Vorige week heb ik het programma GIMP op mijn computer geïnstalleerd en vandaag heb ik uitgevogeld hoe ik de bestanden van mijn foto's snel kleiner kan maken. Jippie! Het wordt dus makkelijker om mijn foto's hier te uploaden zonder dat ik allemaal toeren hoef uit te halen.

Hoe maak jij de bestanden van je foto’s kleiner?

Oh ja en nog uit de serie ‘rond’ een paar nieuwe foto’s (nu wel met de juiste grootte).