Waar haal je inspiratie vandaan?

Waar haal je inspiratie vandaan?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Creatief zijn is echt een manier van leven. Een manier van anders tegen dingen aankijken. Niet in problemen maar oplossingen denken, hoe cliche het ook klinkt! En iemand met Adhd, zoals ik ben, heeft vaak net een streepje voor op het creatieve vak.

Ik raak geinspireerd door een idee wat ik zie op tv, een leuke decoratie in de winkelruit, een toffe foto op pinterest, ja ik heb zelfs wel eens van dingen gedroomd.

Het is een soort kraan die je kan open zetten. Als je eenmaal begint ga je steeds verder nadenken en zie je steeds meer leuke ideeën. Wil jij dus ook wat creatiever worden? Gewoon beginnen. Koop een knutselpakketje, teken een keer, probeer gewoon uit! Wees niet bang om fouten te maken, ik maak ze ook en soms pakt het beter uit als verwacht.

En voor degene die echt geen idee hebben waar te beginnen is er altijd nog Pinterest!

Xxx
BE YOUNIEK

Chantal
CraftmamaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb heel vaak dat woorden me inspireren. Kan een woord of een zin uit een liedje zijn, of een triest levensverhaal, een gedicht..... Het mooie van zo creatief in je hoofd zijn is dat je vaak al in plaatjes denkt op het moment dat je iets hoort of leest.
| 13:10 |
Ja, bij mij ook gewoonweg alles rondom mij, elke dag opnieuw. Het is een uitdaging om NIET te gaan tekenen soms ;) Zeker op het werk, want ja.. ik wil wel leukere dingen doen als werken haha :)
| 16:20 |
Ik haal het overal vandaan
| 00:58 |
Ik zie bijna overal een nieuw project in
| 18:32 |
super leuke blog, ik heb denk ik soms ook adhd, ik wordt soms gek van mijn eigen creatieve ideetjes
| 17:42 |
Bedankt voor de inspiratie!:)
| 16:02 |
Ja ik ben ook zo ! ik noem het mijn De Crea Geest...
en hoe meer je creatief denkt , hoe creatiever je wordt
| 12:56 |
Ja, ik krijg op de meest gekke momenten ideeën voor een blog. Hahhaa
| 10:19 |
Leuke blog, dat zelfde geld wel een beetje voor schrijvers.
| 09:56 |
Hier t zelfde ik zie iets en dat moet soms een week inwerken in mn kop. En soms vergeet ik t en dan duikt t ineens weer n half jaar later op in mn kop. En dan ben ik zo gedreven. Ik.vind adhd alleen maar voordelen hebben iov nadelen
| 09:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen