De week na mijn verjaardag

De week na mijn verjaardag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zondag 23 April 2017, weer een jaartje ouder. 47 jaar maar zo voel ik mij niet. Voel mij niet ouder worden. Maar die dag lekker genoten van de taart en lekker glaasje Hugo. Maandag gingen we uiteten nog vanwege mijn verjaardag en ja wel afgesloten met een toetje. Dinsdag toch maar even wegen. 2 kilo zwaarder. Nou het zij zo, ik heb wel genoten. Rest van de week weer terug in patroon. Vanmorgen op de weegschaal en uiteindelijk gelukkig maar 2 ons zwaarder dan vorige week Zaterdag. Maak mij niet druk. Ik heb genoten en daar gaat het om.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Soms mag je wel eens zondigen,als je jezelf weer herpakt is der niks aan.de hand...
| 11:40 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen