×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn leven.

Mijn leven.


Ik ben Daisy en ik ben 24 jaar oud. Ik heb een opleiding gedaan en afgerond als pedagogisch medewerker niveau 4. Ik heb mijn opleiding afgerond in 2015. Na mijn opleiding kon ik meteen aan de slag op mijn stage plek. Ik liep stage op een buitenschoolse opvang met kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen op de BSO te werken. De kinderen hebben in de tijd van de BSO hun vrijheid en mogen/kunnen zelf bepalen wat zij gaan ondernemen. Tegenwoordig ben ik Coördinerend leidster op mijn eigen Locatie. Dit houd in dat ik alle verantwoording draag over de BSO.

Ik woon sinds een jaar met veel plezier in Amsterdam. Ook ik ben ik veel te vinden bij mijn vriend thuis. Samen gaan wij vaak naar festivals. Mijn vriend en ik kijken vaak op een hele andere manier naar de wereld dan de meeste mensen. Ik ben erg benieuwd hoe jullie naar de zelfde dingen kijken. Graag zou ik op deze pagina punten willen bespreken met jullie die ik zelf erg interessant vind.

Ook vind ik het leuk om te delen waar ik veel over na denk en welke ontwikkelingen ik in mijn leven maak.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties