Zorgboerderij 3de dag

Zorgboerderij 3de dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo mooi om te zien hoe hier met de paarden wordt omgegaan . Voor het eerst een aantal kinderen zien rijden. Dat doen ze dus op deze manier. Een halster met een halstertouw en een zadel gemaakt van zachte stof zonder beugels. De kinderen krijgen 1 op 1 les en worden aan een 2de halstertouw op de fiets begeleid het erf af.  Deze dag was heel anders dan andere dagen omdat ik een keer in het weekend mocht meelopen. Dan zijn er veel meer kinderen en ben je ook meer met de begeleiding bezig dan met de verzorging van de dieren. Dat doen vrijwilligers op die dag zodat er veel aandacht ook is voor de kinderen. Dit wordt waarschijnlijk ook een extra stage dag voor mij. Ik kreeg van de week goed nieuws, mijn schooldag gaat toch op een andere dag plaatsvinden. En als ik een mentor kan zijn voor de kinderen in mijn doelgroep dan wordt het waarschijnlijk goed gekeurd. Super goed nieuws want dit betekend dat het toch nog gaat lukken en ik gewoon de opleiding kan gaan volgen die ik wil volgen in combinatie met werk wat ik leuk vind om te doen. En natuurlijk verslag geven bij Yoors. Geweldig ik ben happy :-) 


Er is veel ruimte voor de kinderen voor eigen inbreng. Ik mag de kinderen niet in beeld brengen  maar als je goed kijkt zie je hier een tiener lekker chillen op de stroo berg. Dat mag en kan ook allemaal hier. Hier mogen ze even en moeten ze niks. En als ze 't leuk vinden kunnen ze helpen op de boerderij

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo'n gezonde omgeving voor kinderen een boerderij!
| 09:46 |
Ja absoluut. Ik had de laptop meegenomen voor als ze het zat was hahaha helemaal niet nodig gehad. Als ze het koud hadden gingen ze binnen lkkr spelletjes spelen
| 09:53 |
Super dus nog meer boerderij verhalen leuk!
| 22:03 |
Ja vandaag volgt de volgende :-)
| 08:48 |
oee ben benieuwd
| 15:50 |
Super bedankt allemaal voor de lieve leuke reacties
| 08:09 |
Leuk, fijn dat dit mag gaan lukken
| 23:44 |
Wat een goed nieuws
| 22:15 |
Wat een goed nieuws! Dat zou echt super zijn als je inderdaad hier kunt blijven, zeker omdat je het ontzettend naar je zin hebt.
| 21:45 |
Fijn dat het allemaal zo goed uitpakt
| 21:39 |
Het enige nu dus is zorgen dat je mentor kan en mag worden? Dat moet haast een "kat in een bakkie" zijn! Wat geweldig voor je!! En natuurlijk ook voor kids op de zorgboederij! Terecht dat je happy bent!!
| 20:00 |
Ja dat mag ik zeker gaan doen alleen is de vraag hoe ze dat precies in 't vat willen gieten en of de eigenaresse dit met mij samen kan realiseren maar ik kom steeds een stapje dichter bij. Wordt wel 2 jaar op een houtje bijten maar dat heb ik er voor over :-)
| 20:09 |
Heb zo maar de indruk dat je dit helemaal goed gaat volbrengen!
| 20:22 |
Dank je wel ik hoop 't ga iig mijn best doen :-)
| 21:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen