Driemaal is scheepsastrid


‘Welkom, Dana,  nu voor de derde keer, eigenlijk een beetje ongebruikelijk, de vorige twee deelnames heb je het niet gered. Dat betekent normaliter dat je niet terug mag komen. Voor jou maak ik graag een uitzondering. Je behoeft nauwelijks introductie, iedereen kent je ondertussen al door en door, dus laten we direct beginnen. Ik heb 12 mooie vragen voor je, Dana, succes.’

‘Astrid? Ik wil het woord zeggen.’

‘Hè? Maar ik heb nog helemaal geen vragen gesteld? Zo loop je je bonus mis en extra punten omdat je vragen uit je hoofd weet.’

‘Maakt niet uit, ik wil me nu eens niet maximaal vermoeien en iedereen die me een beetje kent weet dat ik niet voor het grote geld ga.’

‘In dat geval, zeg het maar.’

‘Tropenkolder!’

‘Nou ja zeg, hoe wist je dat?’

‘Het was puur een  gelukkig gokje.’


De 140 yw juni 2017

Alle kolder nog aan toe wat veel