Enorm onbenullige zaken in Benidorm

Enorm onbenullige zaken in Benidorm


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Lees hier hoe het allemaal begon

De service in het schrijvershotel is enorm goed, hooguit een minuut na mijn belletje, hoor ik iemand aan de deur morrelen, er komt een onberispelijk uitziend dienstertje naar binnen. Ik gun mezelf geen tijd om me van haar verdere taken op de hoogte te stellen, glip de gang in. Op de vierde verdieping zijn slechts enkele kamers, de deuren zijn allemaal gesloten en ik spurt naar de lift, op dat moment zie ik net op het paneel naast de liftschacht de lift naar boven komen. Wat als hier nu iemand inzit? Ik kies eieren voor mijn geld en neem de meest veilige route op dit moment, de brandtrap die buiten het gebouw naar beneden wentelt. Wat onhandig met een volle rolkoffer, maar het is te doen, ik red het om zonder kleerscheuren aan de noordkant van het schrijvershotel te eindigen. Even diep adem halen en dan met een stoïcijns gezicht via de hoofdingang officieel naar binnen komen.

De rij voor de incheckbalie is vrij lang, verbaasd sluit ik netjes achteraan. Ik heb zeker het één en ander gemist, dacht dat de meeste gasten allang en breed gearriveerd waren. Ik zal toch niet in het verkeerde hotel beland zijn? Mijn hart bonst in mijn keel.Dan zie ik een man met een handdoek halfslachtig omgeslagen en met camera-uitrusting van hier tot ginder met een schuin oog naar mij kijken. Hij komt schoorvoetend naar mij toe geschuifeld.

'Ben jij niet die Dana?'

'Hoezo die?'

'Die Dana, die altijd onzinnige verhaaltjes schrijft over de meest onbenullige zaken? Die Dana?'

'Ja,  die Dana ben ik, en jij bent dan zeker die Albert?' Ik steek mijn hand uit om hem te laten merken dat ik heus wel manieren ken. Hij aarzelt even, onder zijn linkerarm heeft hij zijn camera geklemd, met zijn rechter neemt hij mijn uitgestoken hand aan. De handdoek glijdt traag op de grond. 'Aangenaam,' breng ik met moeite uit terwijl ik mijn blik op zijn beslist niet onbenullig zaakje laat rusten.

'Welkom,'  zegt Albert.


wordt vervolgd


Direct door naar het vervolg

Juli uitdaging. Doe je mee?

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahahaha. Toch eens aan Albert vragen of hij enkel handdoek(en) in zijn bagage heeft zitten...
| 12:04 |
Wahahahaha!!!!! Tjonge jonge... Ik krijg er rooie oortjes van...
| 14:41 |
das anders wel zijn trouwgereedschap ;-)
| 15:49 |
Ik laat mijn handen er dan ook wel vanaf, LW
| 16:34 |
heel goed Dana, houdt je in ;-)
| 16:37 |
Whoehahahaha. Dat onbenullige zaakje dus. Zal Albert ontkennen natuurlijk. Zo onbenullig is het voor hem niet.
| 14:30 |
Lezen, Elisabeth: er staat: beslist geen onbenullig zaakje (Albert komt er gunstig af)
| 15:21 |
Ik had met een half oog gelezen. (^_^)
| 16:06 |
Foei, zo komen de praatjes nou in de wereld
| 16:33 |
Ik vertel niets verder hoor! Ik beheer geen gossip-page. ☺
| 16:48 |
Er valt ook niets te vertellen, ik schijf zoals gewoonlijk weer eens een hele hoop onzin
| 16:55 |
Dus wel geschikt voor onzin.com hahahaha.
| 18:02 |
Och heden, arme Albert, alhoewel ik denk dat de andere gasten meer onder de indruk zullen zijn ;-)
| 12:03 |
Juweeltje Albert trekt zich er niet zo veel van aan
| 12:04 |
Nee, dat dacht ik al, zo heb ik hem een beetje leren kennen
| 12:08 |
Zo, dan was het dus toch waar...
| 07:22 |
Wat, Marijke, wat was waar?
| 11:18 |
Ik had van een man zonder handdoek gedroomd. dacht ik dus...
| 11:49 |
O, vandaar
| 11:50 |
Geen onbenullig zaakje? Daar moet ik het mijne van weten :-)
| 01:31 |
Ja, jammer voor je dan dat ik meestal alleen maar over onbenullige zaken schrijf
| 11:18 |
hihi.. ;-)
| 13:46 |
Je bent heet welkom geheten :-) dat belooft wat ...
| 00:08 |
Belofte, belofte, altijd maar weer die beloftes
| 11:17 |
Het zou verboden moeten worden?
| 11:58 |
wat Hans? (ik ben vandaag geloof ik nogal wat warrig)
| 12:05 |
haha, nou nou, heerlijk even gelachen, dank je wel Dana.. :D
| 23:14 |
Ben blij dat er in ieder geval iemand de humor nog van inziet, dank daarvoor
| 11:16 |
Het was mij ook aangenaam.
| 22:41 |
Ik ben wel enorm geschrokken hoor, ben nog aan het bijkomen, morgen meer
| 22:43 |
Hier kan ik even mee vooruit tot morgen.
| 22:46 |
Dat doet me deugd
| 22:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen