Re: Boekrecensie Ontspoord, Rick Gemma


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
weer een mooie hé.
| 23:32 |
Dat met antwoorden op andermans blogs moet ik nog even uitvogelen *Ingrid belt*
| 22:27 |
Gelezen en gereageerd.
| 21:24 |
Kan me je reactie voorstellen. Ik zou het ook anders omschrijven, het is wel wat kort door de bocht omschreven, deze. Ook ik ben geen liefhebber van ontvoeringen en geweld, maar het boek heeft wel wat meer dan dat alleen. Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in romantiek zonder gedoe eromheen, dan raad ik dit boek af. 
| 08:10 |
Ik ben in veel meer geïnteresseerd dan 'in romantiek zonder gedoe eromheen,..', maar over ontvoeringen en geweld lees ik, nu ik met pensioen ben, liever niet.
| 14:49 |
Ik wil alleen maar de suggestie weghalen dat ik het geen gewelddadig boek kan noemen en dat het meer gaat om de dingen eromheen. Verder heeft iedereen recht op een eigen smaak en dat respecteer ik ook. 
| 17:20 |
Mooi is-ie weer!
| 11:47 |
Ze lopen lekker binnen ;)
| 11:22 |
Ja, heerlijk
| 11:23 |
Geeft een goed gevoel.
| 11:25 |
Ja, zeker. 
| 11:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen