×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Wat is er loos met mij?


Is het dan nu zover? Is de tijd dan eindelijk aangekomen dat ik mezelf niet meer herken? Ja, vermoedelijk wel. Hoe droef om dit te constateren. Ik kan u garanderen, dat het voor mezelf ook aankomt als enorme dreun.

Wat is er loos met mij?

Heb ik me laten verleiden tot dat waar ikzelf zo van gruwel?

Hoe is het nu toch mogelijk?

Zelf heb ik het liefst reacties onder mijn korte verhaaltjes, mijn gedichtjes en overige blogs. Het liefst! Het is niet zo dat ik andere dingen niet waardeer, dat ook, maar zonder een reactie achter te laten hebben die upvotes en dat delen eigenlijk weinig toegevoegde waarde voor mij.

Waarom, zo vraag ik me af, waarom betrap ik mezelf er dan toch op dat ik minder reacties achter laat bij anderen? Dat ik het upvoten wel toepas, maar verder nagenoeg niets? Is het gemakzucht? Moet ik nog wennen? Vind ik het dan zo vervelend dat er niet meer op reacties gereageerd kan worden zonder iemand te 'taggen'?

Wat is er loos met mij?

Herkennen anderen zich hier ook in?

Nee, het is niet dat ik 'beloond' wil worden met yp voor reacties geven en ontvangen. Maar ik mis het gewone simpele reageren op elkaar.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts