Eerste berichtje

Eerste berichtje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is mijn eerste bericht op Yoors


Bij deze is mijn eerste bericht op Yoors een feit. Via een Facebook pagina die ik volg ben ik hier terecht gekomen en ben ik hier een beetje rond gaan neuzen. Eerst snapte ik het idee van deze site niet helemaal, maar langzamerhand begint alles een beetje op zijn plaats te vallen. Ik hoop in de toekomst meer posts te schrijven, maarja, ik heb niet zo'n heel bijzonder leven, dus ik ga mijn blogs vooral richten op het leren programmeren en mijn dagelijks leven en wat ik zoal meemaak. Zo heel af en toe kan er wel eens een politiek getint itempje tussen zitten, maar dat zal niet vaak voorkomen.


Groet'n DaniëlBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leren programmeren!
Ja !!!

Doen doen doen
| 00:49 |
Is in het begin ook zeker even uitzoeken hoe alles werkt, hopelijk heb je het naar je zin :)
| 00:25 |
Blogs over programmeren, altijd interessant!
| 00:06 |
Gratis geld haha ;)
| 00:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen