×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
De scheiding van je ouders.


Mijn naam is C zo noem ik me omdat ik anoniem wil blijven, ik ben 17 jaar oud. En heb het afgelopen jaar een aantal tegenslagen gehad. Ben je nieuwschierig lees gerust verder.

Juli 2017.

Zaterdag middag toen ik bij mijn vriend was kreeg ik een appje van mijn vader met de vraag “kom jij nog naar huis toe”   Waarop ik antwoordde “ nee ik blijf bij R” ( mijn vriend). Al snel volgde de volgende vraag “ zou je straks even kunnen komen, want ik wil je wat vertellen” ik dacht mijn hond is overleden ( dat was niet zo gelukkig!) waarop ik antwoorde “ja is goed ik zal er rond half 3 zijn”.

Mijn vriend en ik stappen in de auto en rijden rustig naar mijn ouders. Ik maak de deur open en zag mijn ouders zitten in de woonkamer. 

Mijn vader zegt “ ga je even rustig zitten”, ik loop samen met mijn vriend richting de  bank, we gaan ons zitten, vol spanning zit ik te wachten wat mij verteld gaat worden.

En toen kwam het “ ik ben niet meer gelukkig met mam, wij gaan uit elkaar” op dat moment stortte me alles in. Ik heb nog nooit zoon verdriet gevoelt.  Mijn vader ging naar een camping toe om nog na te denken over alles. Het klopte gewoon niet, 24 jaar samen en 17 jaar getrouwd. Ze waren zo gelukkig dacht ik...

   Toen mij verteld was dat mijn ouders gingen scheiden was dat voor mam en mij een moeilijke periode. Mijn moeder at niet ze viel steeds meer en meer af. En ook Al probeerde ik haar te helpen wist ik alsnog niet goed wat ik moest doen. 

Het was dus officieel mijn ouders gingen scheiden, het huis moest verkocht worden waar we al onze herinneringen hebben.  Waar we veel gelache hebben waar we gehuild hebben, altijd leuke verjaardagen gehad. En dan lijkt het alsof alles voor niks is geweest

1 maand later.... Augustus 2017. 

We waren op een verjaardag mijn moeder en ik hadden de beslissing van pap een beetje kunnen verwerken tot dat mijn moeder op nieuw wat te horen kreeg...

Ik wil graag verder schrijven en mijn verhaal kwijt. 

Reacties zijn van harte welkom!

Einde deel 1
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts