Re: Klein maar fijn: schone blog-layout & 200 nieuwe scheidingen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat super, super, superleuk! Mijn handmade separators zijn in het systeem van YOORS (het leukste blog platform van Nederland!) opgenomen! De gepriegelde langwerpige tekeningetjes uit mijn hand kan je nu kiezen uit de kolom aan de rechterkant, als je een blog aan het maken bent. Eenvoudig op te pakken en te slepen waar je hem hebben wilt.

Hopelijk zitten er een paar bij, die jij ook gebruiken kan. Zo kan je je blog wat versieren en tekstblokken scheiden. Zit er niets voor je bij en ben je op zoek naar iets? Laat het mij dan even weten. Wellicht kan ik er een eentje voor je tekenen en zo weet ik ook welke scheidingen ontbreken.

 
 
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel gaaf! Ik heb de link ervan hieronder erbij gezet :)
| 00:29 |
Dank je. Ik ging eerst : "Gewoon alles uittesten en de pagina nadien verwijderen". Ik dacht opeens: "Kan net zo goed er een blog van maken en de knutseljuf in de bloemetjes zetten". De pagina werd  uiteindelijk leuker dan ik verwacht had. Dank zij jouw geweldige inzet en de nieuwe Yoors separator. 
| 09:22 |
Dikke pluim voor je !
| 19:58 |
Door jou is Yoors veranderd. 
| 17:07 |
Supertof voor jou, Yoors en alle leden!
| 13:33 |
Heb je goed gedaan! Is heel leuk ook 👍😊
| 12:28 |
Proficiat. Mooi gedaan en welverdiend. 🌸
| 11:38 |
Van harte gefeliciteerd! Je hebt zo nog meer eer van je werk.
Ik vind ze geweldig!
| 10:59 |
wat super leuk! en een eer!😃
| 10:51 |
Wat ontzettend leuk!!! Gefeliciteerd.
| 10:21 |
:) Dank je wel, Dinie!
| 10:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen