Uiltjes branden op hout - Pyrografie

Uiltjes branden op hout - Pyrografie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb al meerdere houtbrand decoraties laten zien, hopelijk verveel ik jullie hier niet teveel mee... maar ja, waar het hart van vol is..

Mijn man had mooie schijfjes gezaagd, van de boomstammetjes die mijn vader in de openhaard wilde gooien.. Die schijfjes moest ik natuurlijk even uitproberen! En uiltjes blijven altijd leuk, ik ben ook een beetje fan van uiltjes. Je kan ze gebruiken als dikke onderzetters, of boor er een gaatje in, een mooi touw erdoor en hang het op!

Pyrografie (brandschilderen) is een echte aanrader om eens te proberen. Heb je geen apparaat, maar wil je het toch eens doen? De Knutseljuf Ede heeft 12 houtbrandapparaten en geeft Pyrografie (kennismakings)workshops voor volwassenen en (oudere) kinderen. Heb je interesse? Neem dan contact op met De Knutseljuf Ede.

signup

Vind je dit leuk? Like dan De Knutseljuf Ede op Facebook!Wil je ook bloggen? Word dan gratis lid van Yoors via onderstaande link en ontvang meteen de welkomstbonus!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De schildpadden vind ik mooi maar deze uiltjes vind ik geweldig mooi!!!
| 15:36 |
Wat ziet dat er leuk uit!
Zou je zo ook houten knoopjes kunnen maken?
| 16:29 |
Jazeker! Neem een klein schijfje (bijv van een bezemsteel of een stok plakjes zagen), twee gaatjes in boren en met het houtbrandapparaat (met het dunste tipje) versier je het dan!
| 22:49 |
Wat leuk zeg. Ik kan me voorstellen dat het een verslavende hobby is.
| 18:45 |
Grappig. Wat ben je creatief, top!
| 21:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen