Laat ik mij eens wat beter voorstellen!

Laat ik mij eens wat beter voorstellen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit ben ik

Ik wil mij zelf eventjes wat beter voorstellen. Zoals ik al verteld had ben ik een 21 jarige mama, misschien  voor sommige een vraag waarom zo jong? Nou deze zwangerschap was ook niet gepland, gelukkig heb ik een geweldige partner waardoor ik al snel kon wennen aan het idee als mama. De zwangerschap was in het begin onwijs mooi! maar de laatste 3 maanden waren flink pittig. ik viel steeds flauw, zelfs een keer met de ambulance opgehaald toen ik op de fiets was gestapt onderweg naar een afspraak. Waarom ik steeds flauwviel was niet duidelijk, het enigste wat eventueel de trigger kon zijn was mijn dubbele scoliose (het schreef groeien van mijn wervel kolom). de laatste 2,5 maand in een rolstoel gezeten omdat staan niet meer zo goed ging met zo'n enorme toeter van een buik. Na 39 weken begon in de kleine steeds minder te voelen en hebben ze mij met 40 weken en 1 dag ingeleid. Gelukkig was de bevalling wat makkelijker dan mijn zwangerschap hihi. Ik ben gelukkig bevallen bevallen van een gezonde en flinke meid genaamd: Ylana Theresia (je spreekt dit uit als ielana). En nu ben ik inmiddels alweer 4,5 maand mama van een prachtig gezond meisje. Ik ben jong, maar merk hier eigenlijk vrij weinig van. Als ik er nu allemaal over na denk had ik echt niet anders gewild!

Dit was even een iets uitgebreider over wie ik ben, ik zal uiteraard meer blogs gaan schrijven en plaatsen waarin ik nog veel meer zal vertellen over mijn leven en wat mij bezig houd.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat mooi om te horen dat jonge moeders ook een goed vooruitzicht hebben voor en met hun kleintje ondanks hun leeftijd...
Dit is wel een heel intressant onderwerp hier lees ik graag meer over xDenise
| 22:16 |
Thanks! Lief van je
| 22:33 |
Erg duidelijk en mooi geschreven!
| 10:15 |
Leuk om je te leren kennen!
| 10:04 |
Wauw prachtig omschreven. Welkom hier he haha :)
| 11:06 |
Dankje Xx
| 11:10 |
Dat was best pittig dus die periode. Gelukkig heb je een gezonde meid. Tja en leeftijd maakt niks uit om moeder te worden. Ik was 38 toen ik voor t eerst mama werd. Mijn dochter wordt in juli alweer 4. Het gaat zo snel
| 19:13 |
Was zeker een pittige periode. Ja ik merk dat het snel gaat! En om op 38 jarige leeftijd moeder te worden is ook zeker niks mis mee!
| 19:15 |
Lol ik kwam 30 kilo aan. Was net n ballon. Ben ook ingeleid had een gevaarlijk hoge bloeddruk. Nee t was geen feestje bevallen haha er zijn leukere dingen
| 19:21 |
Bij ging de bevalling echt soepel gelukkig! Mijn verloskundige vertelde mij al dat het met jonge meiden meestal heel vlot gaat. Dus kwa bevalling zou ik het zo weer doen, maar kwa zwangerschap, denk ik nog wel even heel goed of er ooit een tweede komt hihi
| 19:24 |
Je bent nog jong dus je kan nog n heel elftal op de wereld zetten
| 19:34 |
Haha dat zeker
| 20:00 |
Super leuk geschreven!
| 18:37 |
Heel mooi geschreven en nu ben je ook nog jong als je dochtertje wat groter word ;)
| 17:03 |
Ja dat zeker! Mijn moeder was op een wat oudere leeftijd moeder geworden waardoor ik vaak de vraag kreeg of zij mijn oma was, dus jong moeder zijn heeft ook zeker voordelen hihi
| 17:24 |
Wat een prachtige blog zeg mooi geschreven. Kijk uit naar het volgende blogspot.
| 14:31 |
Jonge mama zijn moet kunnen en 21 jaar vind ik op zich wel een mooie leeftijd hoor. Ikzelf was 22 jaar toen ik gepland mama werd en 24 toen ik voor de 2de keer gepland mama werd. En moet je me nu zien, ik ben nu 42 jaar en op 15 december 2016 ben ik voor het eerst oma geworden, wat NIET gepland is. Mijn dochter van nu 18 jaar, sinds februari dit jaar, is mama geworden van haar dochtertje Jayda. Je slikte trouw de anticonceptiepil, maar net in die periode dat ze sex had met haar ex-vriendje (zonder condoom) is ze zwanger geraakt door de pil heen en ja in combinatie met antibiotica.... Blijkbaar gaat dat dus niet samen, wist ik ook niet eerlijk gezegd, maar de huisarts en apotheker hadden ons er ook niet eens over ingelicht, erg slordig!!! Maar goed, mijn dochter is inmiddels bekend geworden met het programma "vier handen op één buik" en zij werd geholpen door de bekende BNN'er Jelka van Houten. Op yoo.rs/esther.klomp/blog/vier-handen-op-n-buik-1490185184.html?Ysid=46920 kan je m'n kort verslagje over lezen en natuurlijk ook de uitzending bekijken, als je die niet gezien hebt ;-)
| 14:30 |
wat leuk om te lezen zeg! ik ga zeker de aflevering kijken en dat door antibiotica de pil niet meer werkt wist ik ook niet heb vaak blaasontsteking dus misschien was dit bij mij dan ook wel het geval. ik druk nu net op de link en heb deze aflevering al gezien op tv, wat een mooie aflevering, eens een keer geen negatieve aflevering. wat mag jij trots op je dochter zijn! Xxx
| 16:10 |
Dat zou dan misschien inderdaad heel goed kunnen ja, als je blaasontsteking hebt gehad en antibiotica gebruikte naast de anticonceptiepil en sex hebt zonder condooms dat je dan toch alsnog zwanger bent geraakt. Gelukkig ben ikzelf nu al 10 jaar lang aan de prikpil en dat bevalt me prima, ondanks dat ik niet aan safe sexs doe en ook wel eens antibiotica heb moeten gebruiken. Dus volgens mij toch een stukje safer de prikpil.
En ja wat mijn dochter betreft, ik ben ook enorm trots op haar hoe ze het allemaal doet. Ze is echt een geboren moedertje. Vóór ze zwanger raakte rookte ze nog en gebruikte ze wiet en toen ze zwanger was, ze was in 1x ervan genezen, ze werd er letterlijk kots en kots misselijk van en zelfs nu nog als ze het al ruikt omdat rokende mensen haar voorbij wandelen heeft ze al weer kokhals neigingen. Lisa heeft zo enorm veel bereikt in zo'n hele korte tijd. En ze doet het nog steeds enorm goed.
| 17:14 |
Ik rookte ook en werd er ook kots misselijk van hihi toevallig. Ja ik slik nu de pil en ben er eigenlijk niet zo tevreden over maar met de prikpil kan het wel weer even duren als je opnieuw zwanger wilt worden dus twijfel enorm! Wat fijn om te horen dat het nog steeds goed met haar gaat! Xx
| 17:20 |
Ik en weer zwanger worden, nu op mijn 42ste jaar, nee beter maar van niet meer. De kans is natuurlijk ook heel veel groter aanwezig dat ik dan een kindje zou krijgen met een aangeboren afwijking. Kijk stel dat ik toch per ongeluk wel zwanger zou raken, ik zou al niet eens over m'n hart kunnen verkrijgen om abortus te doen. Maar goed, ik zit al 10 jaar aan de prikpil, dus dat ik zwanger zou raken, lijkt me sterk.
Lisa zit nu dan aan de implanon, ze wou prikpil, maar de huisarts in Leeuwarden zei dat het niet samen kon met borstvoeding. Dus nu is haar min of meer gedwongen om de implanon te laten zetten, maar nu heeft zij het probleem dat zij er enorm veel last van heeft, veel bloedingen en bijna dagelijks wel en zelfs is de borstvoeding drastisch afgenomen. En denk maar niet dat de huisarts de implanon wilt verwijderen. De zegt dan dat ze dat pas over 3 jaar doen en dat ze niet moet lopen te zeuren en zich niet moet aanstellen en dat de prikpil precies dezelfde stoffen bevat......dit klopt NIET. Want ik heb het zitten vergelijken namelijk. Dus Lisa hoopt alsnog dat ze héél snel terug komt te wonen weer in Heerenveen, weer onze eigen huisarts heeft en die alsnog de implanon verwijderen, zodat ze alsnog aan de prikpil kan.
| 17:26 |
Jeetje wat vervelend dat haar huidige huisarts het niet wilt verwijderen! Misschien en second opinion aanvragen??? Nee op je 42 zwanger worden lijkt mij inderdaad ook niet het verstandigst hihi gelukkig ben je aan de prikpil en werkt die al trouw 10 jaar
| 17:31 |
Second opinion aanvragen heeft ze al geprobeerd, maar dan krijgt ze weer te horen dan moet je toestemming ervoor hebben van je nu huidige huisarts. Dus ze wacht maar even, hopelijk duurt het niet lang meer, eind deze maand zou ze hopelijk weer terug naar Heerenveen kunnen verhuizen en dan gaat ze ambulant begeleid wonen. Het is alleen nog wachten op de indicatie die afgegeven moet worden en ja, helaas duurt dat zo lang.
| 17:51 |
Ja dat soort instasies zijn vaak niet heel erg snel maar wat zou het mooi zijn als ze eind deze maand weer lekker in heerenveen woont!
| 17:58 |
Hartstikke leuk geschreven! Kijk uit naar je blogs!
| 13:48 |
Thanks! Xxx
| 13:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen