Winter Febr 2017

Winter Febr 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op naar een volgende wintersignaal vanaf 8-10febr...


Komen sneeuw en schaatsijs weer terug in Febr-2017? Veel houdt verband met de ontwikkelingen in de stratosfeer waar ik 2 delen over heb geschreven en vanavond komt deel 3

De ontwikkelingen naar een Scandinavisch Hoog in de komende periode zijn zeker mogelijk doch moeten we wel nog kijken in hoeverre de juiste positie erin komt ivm een koude oost-stroming voor W Europa - ik hoop vanavond er meer inzicht in te hebben
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Graag ben benieuwd. Als het goed geschreven is en er mooi uitziet zet ik je post op de voorkant.
| 14:00 |
ik onderzoek nog of die kans groter wordt zal vanavond weer een nieuw blog maken - tevens had ik het 3e deel over de stratosfeer geschreven - link heb je nu van mij ontvangen
| 14:05 |
Afgaande op weeronline de dertig dagen verwachting zal er nog wel een koude periode komen, maar niet zo erg meer als afgelopen periode. Hoewel het in de nacht nog koud kan worden, zal het overdag niet meer onder nul geraken. Maar goed, als leek blijft het koffiedik kijken ;-)
| 21:21 |
hi ja als leek wel -maar daar geef ik mezelf niet voor aan :) ik schrijf op basis van 15+ jaar weerervaring
| 23:25 |
Ja precies, maar ja, ik als leek moet het daar dan wel van hebben ;-)
| 23:43 |
lees lekker elke mee in mijn blogs
| 23:45 |
Ja, maar daar begrijp ik weinig van, behalve dat het spannend word wat betreft kou in februari, Ik wil eigenlijk gewoon weten hoe het weer morgen word,zodat ik kan kijken of ik naar de boot kan om te werken of niet ;-)
| 23:48 |
waar ligt je boot?
| 23:51 |
Den Helder, dus het weer voor Noord Holland, met windkracht etc zou mooi zijn voor Den Helder en het wad, Handig ook voor de zeilers en dan deel ik hem via twitter, staat hij gelijk ook op onze website ;-)
Als dat dagelijks kan om een uur of 9 zou dat perfect zijn! Tag mijn naam dan even bij LWAlmanak ;-)
| 23:59 |
dagelijks lukt me nu echt niet sry - de winter heeft nu eerst mijn volle aandacht maar dat had je wel door :)
| 00:02 |
Haha, ja dat had ik door, nou ja, ik houdt het even op weeronline ;-)
| 00:17 |
De winter is nog niet op de helft, kan nog van alles gebeuren.
Ik ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen.
| 20:47 |
Last het ons weten!
| 18:08 |
Ik ben benieuwd, het kan alle kante nog op
| 16:20 |
ja -er is een aanwijzing naar nog een koude Febr fase maar dat bekijk ik ook per dag - het weer blijft een uitdaging voor de mens om er goed inzicht in te hebben en daarom vind ik het zelf zo interessant
| 16:23 |
Okay ben benieuwd :)
| 16:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen