Gezond zijn dat wil iedereen

Gezond zijn dat wil iedereen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gezond zijn dat wil iedereen


Gezond zijn dat wil iedereen maar waar eten en drinken mensen dan vaak zo ongezond?


Groenten, fruit en noten, je hoort vaak mensen klagen over dat ze ziek zijn maar ze weten niet hoe dat komt. Gezond eten kan je helpen om gezonder te blijven zoals groenten, fruit en noten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Afwisselend eten is ook aan te raden en laat de frituurpan wat vaker uit. Weet wat je eet en lees op een pakje of potje wat erin zit!! Zelf kook ik er graag en weet dus wat ik eet.


Klik hier


Vis goed voor je lichaam dus eet het twee keer per week. Je kan zoveel verschillende gerechten maken met vis en het is zo super lekker. Als je het niet eet dan mis je wat in het leven.


Medicijnen er zijn zoveel mensen die alles slikken wat ze van de dokter krijgen en er niet opletten dat ze zichzelf aan het vergiftigen zijn. Mijn oma ging naar het bejaardenhuis en had een heel kistje met pillen. Daar heeft een zuster al haar pillen bekeken en het bleek dat ze alleen haar slaapdrank nog maar nodig had. Daarom vind ik dat je je medicijnen beter mee kunt nemen naar de dokter zodat je kunt overleggen met hem/haar of je het nog wel nodig heb.


Bewegen dat doe je zodat je lichaam lekker soepel blijft. Ga wandelen of fietsen maar beweeg en ga erop uit!! Als je er niet uit kan doe je oefeningen op het internet zijn veel site te vinden en dat kun je thuis doen. Zoek anderen die ook willen bewegen maar doe iets!!

Klik hier


Drinken zelf drink ik graag water en doe dat al van kinds af aan. Het zuivert je lichaam en gezond voor je. Kijk uit met andere drankjes die bevatten veel suiker of andere zoetstoffen. Limonades zijn dik makers en melk blijkt niet gezond zoals men dat vroeger beweerde dus drink met het mate net als alcohol.


Kruiden zijn goed voor je en ik heb al een blog over basilicum geschreven maar verdiep je wat meer in kruiden. Je zult er achter komen dat het een weldaad voor je lichaam is.


Tijd voor jezelf zorg dat je iedere dag een beetje tijd neemt voor jezelf zodat je even tot rust komt en nergens aan denken. Als je goed in je vel zit dan ben je eigenlijk al gezond. Een paar jaar geleden heb ik gewerkt met een vrouw die van alles mankeerde maar ze was altijd vrolijk en genoot van haar leven. Als je haar tegen kwam zou je denken dat ze al in de zeventig was want ze draagt een luier en loopt met een rollator. Kinderen kon ze nooit krijgen want haar baarmoeder was niet goed en net voor dat mijn contact af liep kreeg ze te horen dat ze kanker had. Toch bleef ze er zo positive onder dat ik haar echt bewonderde en iedereen om haar heen was gek met haar. Zij zei tegen mij ook al ben ik ziek toch voel ik me super gezond.


Je lichaam is je tempel, wees er zuinig op


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie afsluiter aan het einde van de blog.
| 16:37 |
Graag gelezen Diana, volg je met veel plezier!
| 17:45 |
Ik ben er dan ook redelijk zuinig op. Goed dat je dit onder de aandacht brengt.
| 02:46 |
ik doe ook zo goed mogelijk mijn best
| 09:34 |
Ik probeer zoveel mogelijk gezond te eten en drinken water drinken geen probleem dat doe ik altijd daar begon ik mee maar heel af en toe zondigen vind ik ook lekker en beweging heb ik genoeg want ik fa altijd overal te voet naar toe
| 23:14 |
Mooie positieve info. Ik gebruik bijna nooit pakjes, zakjes, flesjes etc. om te koken en lees altijd wat er achterop de verpakking staat: zelfs bij shampoo.
| 17:29 |
Bedankt wil je deze blog delen
| 17:34 |
Ik zit niet op Facebook, twitter etc. maar ik mail hem wel door aan mijn kleinzoon, die heeft op een paar van die social media een account.
| 17:38 |
ja is goed bedankt un felis dia
| 17:43 |
igualmente, mi amiga!
| 17:49 |
Tja, ik vraag me dat soms ook af. Een pakje of zakje openscheuren en opwarmen in de magnetron blijft makkelijk, helaas.
| 16:56 |
ja soms vraag je je af waarom mensen zo slecht eten maar ja hopelijk lezen ze deze blog
| 16:58 |
Dat hoop ik voor je. En hopelijk lezen ze mijn recepten. ;)
| 16:59 |
Ja dat hoop ik ook voor jou
| 17:00 |
wil je deze blog delen
| 17:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen