Grappige en mooie auto's

Grappige en mooie auto's


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Grappige en mooie auto's


We waren in Zutphen aan het fietsen en zagen een rij mooie en grappige auto's staan onder een afdak. Snel heb ik er een paar foto's van gemaakt normaal vraag ik het wel maar er was niemand. Het zijn sportauto's en het bedrijf verkoopt dit soort auto's zijn te koop en daar kun je van alles over lezen op hun site. Hier ziet je deze auto's in de zomer weleens rijden.
Burton Car Company BV

Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
leuk om te lezen .
| 23:14 |
ja, dat zijn inderdaad wel heel gezellige karretjes ;) mooi overzicht!
| 15:05 |
Super leuke foto's, zitten ook echt leuke auto's tussen.
| 13:13 |
Zitten wel een paar mooie tussen.
| 14:33 |
Ik houd er van! Super leuk om te lezen! Volg en beoordeel je mijn posts ook?
| 14:34 |
Leuke en originele blog .
| 22:40 |
zien er leuk uit, volgens mij zijn het kits die je zelf kan bestellen.
| 18:35 |
Super leuke autos! ik zou er zelf nooit in rijden
| 20:23 |
Ik ben opgegroeid in een autobedrijf en ben ook gek op auto's maar ik kan de bovenstaande auto's niet mooi vinden. Sorry. Ik ben meer van de Aston Martin, Mercedes, Lamborghini enz. Zelf heb ik altijd alleen maar Italiaanse auto's gehad, zo ook op dit moment een Alfa Romeo 156 V6.
| 15:21 |
Die wagens zien er picobello uit. Echt gaaf...
| 14:00 |
wauw wat een mooie wagens
| 12:47 |
Wow wat een gave auto's! Prachtig!
| 10:50 |
Wow, ik ga daar maar is een keertje kijken :) Die zwarte is echt gaaf.
| 10:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen