Wie ben jij?

Wie ben jij?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wie ben je?

Lijkt me leuk om een overzicht te hebben van wie wie is en wat iedereen doet, ik weet dat het over het algemeen in iedereen zijn of haar intro staat. Maar ben nog nieuwsgierig, hoe ben je bij yoors gekomen? wat hoop je er mee te bereiken etc.


Kijk uit naar jullie reacties!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wie ben ik? Ik ben Nathalie alias spourieloekie, 46 jaar en woonachtig te Gent in België. Ik heb 2 kids die reeds het nest hebben verlaten van 26 en 24 jaar. Verloofd en 2 katten en een pracht van een hond.
Momenteel ben ik herstellende van een kijkoperatie ad knie dus Yoors leek me een leuk tijdverdrijf om mijn dagen door te komen, amai wist ik veel dat dit zo verslavend was.... Voila dit ben ik in een kokosdop... :D
| 06:49 |
Ik ben Leonie,25 jaar en ben sinds vorige week lid geworden. Ik plaats mooie foto's en houd erg van schrijven. Ik hoop voor meer bedrijven te mogen bloggen, en dat te bereiken via Yoors!
| 19:02 |
Ik ben Gea en ik ben hier via een fb bericht van Pepol gekomen en het leek mij wel leuk om hier mee te bloggen en zo.
| 01:08 |
Ik ben hier gekomen via Twitter. Ik heb niet zo heel veel ambities, beetje bloggen, muziek ontdekken.
| 10:10 |
Nou ik ben dus Peter, ben hier gekomen via Easy Sail, die hier ook blogged en ik hoop te bereiken om een nieuwe PC aan te schaffen en een andere fototoestel, dus als je nu maar genoeg reageert bij mij en mijn berichten afstruint en reageert ;-)
| 17:03 |
Hahaha deal, "Lets make each-other rich
| 17:32 |
Precies!
| 17:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen