Dankbaar, ben jij je bewust dat je dankbaar bent?

Dankbaar, ben jij je bewust dat je dankbaar bent?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onbewust?

Dankbaar ben ik iedere ochtend weer als ik gezond en vol energie mijn bed uit stap, als ik 's avonds samen met mijn partner de mooie dingen en soms minder mooie dingen van de dag doorspreek. Daarom heb ik een blog gemaakt over dankbaarheid en wat dat voor mij is en betekent. Dankbaar ben ik ook omdat ik mijn kennis kan en mag delen en omdat ik zulke mooie en waardevolle workshops mag ontwikkelen. Omdat ik een stukje bewustzijn mag meegeven waardoor er meer licht ontstaat hier op aarde. Dankbaar kan ik ook zijn als ik door een prachtig gebied loop en de vogels hoor, de bijen zie vliegen en de natuur in mij op kan nemen allemaal redenen om dankbaar voor te zijn. Wil je mijn volledige blog lezen dan kun je op de het woord blog klikken. 

Dromen

Soms dan droom ik veel en levendig. Ik ben mij dan als ik wakker wordt bewust dat ik een "zware" nacht heb gehad, waarbij ik veel werk heb verzet. Ik wordt dan vermoeid wakker en heb moeite om weer terug in mijn lichaam te komen.

Om dit effect van mijn dromen te niet te doen heb ik een ochtend ritueel, dit ritueel zorgt ervoor dat ik helemaal op aarde kan landen in mijn lichaam en mezelf weer heerlijk thuisvoel in mijn lichaam waardoor ik mij bewust wordt van wat er allemaal gaande is en ik niet de hele dag loop te zweven.

Een andere manier die ik soms ook gebruik is dat ik in meditatie ga en mijn dromen opnieuw tot leven roep. Dit doe ik vooral met dromen die veel indruk op mij gemaakt hebben waardoor ze overdag nog vaak onderdeel van mijn dagelijkse beslommeringen zijn. Dan kies ik ervoor om met mijn droom een Droombeleving te doen. Wil je weten wat dat is een Droombeleving? Je komt als je op het woord Droombeleving klikt bij mijn evenment en daarin vertel ik je kunt ervaren tijdens een Droombeleving.

Het is natuurlijk veel leuker om een Droombeleving zelf te gaan ervaren, daarom geef ik 10 juni van 13.00 tot 16.00 een thema workshop Droombeleving

Zin om te komen, dan kun je je via mail info@zo-jezelf.nl of telefonisch 06 23 77 13 17 aanmelden.

Tot gauw en lieve groetjes, Ditte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ps droombeleving zit bij facebook dus dat houdt op
| 20:33 |
Als ik dankbaar ben dan uit ik dat maar ik ben niet dankbaar om het dankbaar zijn. Ik sta nooit gezond op ook nooit uitgerust, er is niemand om wat dan ook mee te bespreken of het moeten mijn kinderen zijn en dat is niet altijd haalbaar.
Ik zal eens kijken wat je met droombeleving bedoelt.
| 20:32 |
Hallo Kitty,

Dank je voor het delen van je proces en je openheid in jouw beleving van dankbaar zijn. Dat lijkt me best een eenzaam bestaan als je niemand hebt om je ervaringen mee te bespreken. Zeker als je ook nog ervaart dat je niet topfit bent. Kan ik je hiermee helpen?

Wat jammer dat je niet bij mijn droombeleving kunt omdat deze op Facebook staat. Kan ik je misschien tegemoet komen door de beschrijving van mijn droombeleving naar je te mailen?  Je mag me ook altijd bellen op 06 23771317 dan kan ik je vertellen over mijn workshop. 

Lieve groet,
Ditte
| 18:28 |
Hallo Ditte,
Dank je wel voor je aanbod ik zal mijn e-mail adres via pb sturen. Verder denk ik dat de wereld vol zit met mensen die niemand hebben om mee te praten. Ze zijn er niet of het is niet het soort mens dat kan/wil luisteren of waarbij je wilt aankloppen. Ik voel mij verder niet zielig en eigenlijk nooit eenzaam (misschien klopt er bij mij net wat te vaak iemand aan als deze hulp nodig heeft en ook alleen dan?). Ik kom wel veel tijd tekort (vooral voor mijzelf) mede door niet fit. Groetjes Kitty
| 06:45 |
Ik ben iedere dag opnieuw weer dankbaar, want ik heb veel om dankbaar voor te zijn.
| 22:03 |
😊❤️
| 15:43 |
Iedere dag. Voor het leven, de liefde, familie en de natuur.
| 22:02 |
❤️😊
| 15:42 |
ik heb verleden jaar ooit naar een paar dagen naar nieuws bewust een dankbaar voor week gehouden met elke dag 5 dingen waar ik dankbaar voor ben
| 16:30 |
Wat ontzettend mooi om zo bewust met je dankbaarheid bezig te zijn. Mag ik je uitdagen om dit nog eens te doen en dan te observeren wat je aan verandering ervaart in je lichaam en je gedachten? Ik ben super benieuwd naar je ervaringen. 

Lieve groet,
Ditte
| 15:42 |
Ik ben dankbaar, ik prijs me gelukkig met wat me toevalt. Ooit in een mindere periode mijn dromen besproken met een therapeut, ze waren zo duidelijk. 
| 16:05 |
O wat mooi. Ben benieuwd naar je dromen? ❤️
| 16:08 |
Jazeker ben ik me daarvan bewust. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn.
| 13:46 |
Mooi❤️
| 16:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen