Help ik ben iets kwijt, mijzelf

Help ik ben iets kwijt, mijzelf


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mezelf was ik een tijdje kwijt, hoe kon dit nu gebeuren. Als ik teveel in mijn hoofd leef en aan het denken bent hoe het zou moeten zijn, dan raak ik mijzelf kwijt. Met het gevolg dat ik tegen de stroom in ga zwemmen.Joh, dat is echt super vermoeiend, beter kan ik met de stroom mee zwemmen, kost minder moeite en gaat ook nog eens veel sneller.

 Als ik met de stroom mee zwem dan ga ik uit mijn hoofd weg en laat ik mijn hart en buik vertellen welke stappen ik mag nemen. En weet je wat nu zo leuk is, als ik dat doe neem ik altijd "zonder uitzondering" de juiste stappen. Oh, zeker niet altijd gemakkelijk en zonder pijn hoor. Maar wel altijd de juiste.

Zo is ook vanuit mijn hart en buik mijn thema workshopDroombeleving ontstaan. Een ontzettend leuke workshop waarin je onderzoekt wat jouw droom je wil vertellen.

Ook mijn blog van deze week heb ik weer met veel liefde en een prettig buikgevoel geschreven.

Daarom wens ik je heel veel leesplezier.

Lieve groet,                                                                                                                                                                                                                                        Ditte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik was ook iemand die vroeger graag tegen de stroom in ging zwemmen. Met alle gevolgen tot gevolg.
Tegenwoordig laat ik me meevoeren met de stroom, maar netjes aan de buitenkant zodat ik amper opval. Gemoedsrust gegarandeerd 😉
| 14:02 |
Hoi Peter, 

Wat mooi hoe je voor jezelf weet dat je dit aan de buitenkant doet, min of meer veilig om uit te stappen wanneer jij de behoefte voelt. ❤️
| 12:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen