Tekenen met een missie

Tekenen met een missie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd ben ik weer wat vaker creatief aan het werk. O.a. aan het tekenen om de prenten in mijn boek te kunnen maken, dat is best lastig. Ik heb al zo ontzettend lang niet meer getekent het begint er een beetje op te lijken dat ik het verleerd ben. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik mag het wel weer opnieuw leven inblazen. Het is net als fietsen denk ik. Je verleert het niet maar als je heel veel jaren niet meer gefietst hebt ben je in het begin ook weer een beetje wankel en onzeker

Wat past er dan beter dan een herhaling van mijn eigen proces tijdens een creatieve sessie.

Daarom mijn blog over mijn eigen proces en de verrassing die ik ontdekte. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel bijzonder.
Maar een verassing lijkt me niet zo fijn.
Je bedoelt vast een verrassing.
| 00:04 |
Ja dat bedoel ik idd Jolande,

Mijn toetsenbord slaat nog wel eens letters over en als ik dat dan niet door heb, dan krijg je rare versprekingen.
Ik ga het even wijzigen.

Lieve groet,
Ditte
| 10:34 |
Zo is het helemaal en t mag nu vanuit het hart ipv zoals je dacht dat mooi hoorde te zijn
| 16:45 |
Dank je voor je mooie reactie. Zelf leef ik vanuit mijn hart. Ik vind dit bewustzijn zo'n ontzettende verrijking van mijn leven. Prachtig gewoon om te ervaren hoe je systeem werkt.

Lieve groet,
Ditte
| 10:33 |
Ditte... dat herken ik... fijn
| 10:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen