×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Tekenen met een missie

Tekenen met een missie


De laatste tijd ben ik weer wat vaker creatief aan het werk. O.a. aan het tekenen om de prenten in mijn boek te kunnen maken, dat is best lastig. Ik heb al zo ontzettend lang niet meer getekent het begint er een beetje op te lijken dat ik het verleerd ben. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik mag het wel weer opnieuw leven inblazen. Het is net als fietsen denk ik. Je verleert het niet maar als je heel veel jaren niet meer gefietst hebt ben je in het begin ook weer een beetje wankel en onzeker

Wat past er dan beter dan een herhaling van mijn eigen proces tijdens een creatieve sessie.

Daarom mijn blog over mijn eigen proces en de verrassing die ik ontdekte. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
jolandemooij
Heel bijzonder. Maar een verassing lijkt me niet zo fijn. Je bedoelt vast een verrassing.
25-03-2018 00:04
25-03-2018 00:04
Karin van der Straaten
Zo is het helemaal en t mag nu vanuit het hart ipv zoals je dacht dat mooi hoorde te zijn
24-03-2018 16:45
24-03-2018 16:45