Vlinder of rups


Keuzestress, hoe ga jij daarmee om? Zelf ervaar ik wel eens keuzestress als ik te veel keuzes heb, dan weet ik niet wat te doen en laat ik het allemaal maar op zijn beloop, dit is keuzestress die regelmatig aan de orde is maar niet heel veel impact op mijn leven heeft. Er is een tijd geweest dat ik te maken had met een heel andere vorm van keuzestress, dit was stress omdat ik op een kruispunt stond in mijn leven. Ik had het gevoel dat ik niet meer voor- en niet meer achteruit kon en dit gevoel duurde al wat jaren zo voort. Tot het moment dat ik besefte, ik heb nu geen keuze meer het is of hier blijven en echt ziek worden of voor mijzelf kiezen door al mijn angsten heen en dan maar zien wat ervan komt. Dat was voor mij het moment dat ik koos om te gaan LEVEN in plaats van te OVERLEVEN.

In mijn blog van deze week vertel ik over mijn keuze om te voor mijzelf te kiezen en te gaan leven. Ik vertel over mijn droom die ervoor zorgde dat ik de bevestiging kreeg dat ik nu loop op het door mij gekozen pad en mijn hart volg. Ook vertel ik hoe ik met mijn droom aan het werk gegaan ben en hoe hij doordat ik ermee gewerkt heb een prachtig helingsproces in gang heeft gezet voor mij.

Zelf ook een droombeleving ervaren?
Vanuit mijn eigen ervaring met mijn droombeleving heb ik een korte workshop ontwikkeld waarin je gaat ontdekken wat jouw droom je te vertellen heeft. Dit hoeft natuurlijk geen droom te zijn die je droomt als je slaapt maar dit kan heel erg goed een droom zijn die eigenlijk jou diepste verlangen vertegenwoordigd. Door te werken met jouw droom en deze beeldend te maken kan jou droom je heel veel vertellen over jouw diepste verlangens en de stappen die je kunt zetten om je droom ook mogelijk te maken. Zo kan ik jou helpen met jouw keuzestress. Het maakt niet uit op welk gebied jij je keuzestress ervaart, waar het omgaat is dat je op deze manier kunt ontdekken waar jouw stress zit en hoe jij dit kunt oplossen.

Een leuke middag waarin we mediteren, visualiseren en creëren om jouw droom zo werkelijk mogelijk te maken. Nieuwsgierig naar mijn aanbod neem dan contact met mij op door me te bellen op 06-23771317 of een mail te sturen naar info@zo-jezelf.nl

P.s. het delen van dit schrijven en mijn blog zou ik heel fijn vinden.
P.p.s. alleen deze maand kun je nog voor de actieprijs ervaren wat een healing voor jou kan doen. Heb je interesse bel mij dan op bovenstaand telefoonnummer voor een afspraak.

Veel leesplezier en lieve groet,
Ditte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!