×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat ik in 2018 anders ga doen.

Wat ik in 2018 anders ga doen.


Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar!
 

Sinds ik een jaar geleden ben bevallen van mijn dochtertje is het alsof ik een heel andere vrouw geworden ben. Een soort powervrouw die zich niet meer zo druk maakt om de mensen om mij heen. Eentje die voor zichzelf opkomt en knopen doorhakt.

Ik heb het gevoel dat ik enorm gegroeid ben, maar dat ik nog steeds veel ruimte heb om verder te groeien en ontwikkelen. Alsof ik op een soort van keerpunt ben in mijn leven. Dus, om alle positiviteit door te zetten...hier is een lijst van wat ik in 2018 ga veranderen of doorzetten!

Wat zijn jouw goede voornemens en wensen voor 2018? Laat het me weten in de comments!

 

Dreadhead

In 2018 laat ik de dreads zetten die ik al sinds mijn 15e wil, maar nooit mocht of kon laten zetten omdat nota bene mijn omgeving (niet mijn ouders) het te vies vonden..of zonde van mijn haar. Of dat er dan letterlijk gezegd werd dat ik bij bepaalde mensen dan niet meer welkom thuis was.

Ik ben nu 27, en ik wil gewoon in de spiegel kijken en mijzelf weer fijn voelen bij hoe ik er uit zie. Mijn haar mijn lichaam...NEXT!

Paganisme

In 2018 durf ik toe te geven dat ik geen atheïst of agnost ben..maar pagan. Ik heb jarenlang gezegd dat ik nergens in geloof als mensen mij vroegen of ik christelijk was. Dit om moeilijke gesprekken uit de weg te gaan. Maar hierdoor beperk ik mijzelf, omdat ik me ervoor schaam.

Nope, Nope. Dit is 2018, als mensen kunnen geloven in een vliegend spaghettimonster,  dan mag ik pagan zijn. Dus bij deze.  

Ik geloof wel degelijk, maar ik geloof in moeder natuur. Dat ligt dichter bij mijzelf en bij mijn roots.

Meer van mijzelf

In 2018 durf ik ook hier op Yoors wat meer van mijzelf te laten zien. Beginnende met vandaag!

Ik heb eerder een persoonlijke page hier gehad op yoors onder mijn normale roepnaam. Het was een beetje een stuurloze blog over het moederschap en mijn leven. Er stonden veel foto’s van mijzelf op. Soms schreef ik een stukje met een kritische ondertoon.En daar kreeg ik kritiek op terug, en dat was prima.

Maar kritiek op mij als moeder, terwijl men mij nooit in person zag moederen...dat vond ik naar. Vooral als het taalgebruik dan ook alles behalve respectvol bleef.

De combinatie was gewoon ongelukkig. Ik ben dus een poos gestopt met foto’s van mijzelf toe te voegen aan een blog. Maar weet je, soms moet een blog gewoon een persoonlijk tintje hebben. Anders werkt het niet! 

Ik wil mij gewoon wat meer openstellen, al hou ik mijn mama-ervaringen voortaan wel tussen vrienden ;)

Yoors

In 2018 ga ik wat actiever bezig met Yoors. Mijn Yoors blog word een tikje persoonlijker, ik vertel over mijn spirituele reis en mijn dreadjourney. Ook laat ik wat vaker mijn Hobby’s zien. Mijn Dolls, plantjes,fotografie en crafts.

 

Kortom, in 2018 wil ik dichter bij mijzelf blijven, al weet ik dat de mensen om mij heen dit niet altijd zullen snappen. Het leven is te kort om niet jezelf te zijn. 

Ik wens jullie allemaal alvast een fijne jaarwisseling en een gezond 2018! Wees kritisch naar jezelf, verander de dingen die je niet leuk vind aan jezelf...maar verander niet omdat een ander vind dat je moet veranderen!

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties