Mijn eerste blog ever!

Mijn eerste blog ever!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja mijn eerste blog wat zal ik eens schrijven?? Laat ik beginnen met etsy! Sinds oktober heb ik een etsy shop waar ik handgemaakte producten verkoop en vintage. Voor de lezers die etsy nog niet kennen. Etsy is Amerikaans en is een wereldwijd platform waar meer dan een miljoen winkeltjes zijn. Allemaal verschillende producten van over de hele wereld. Wat mag je verkopen op etsy?? Alleen handgemaakte en vintage producten.  Je betaald een klein bedrag om je items er op te zetten en als je een artikel verkoopt betaal je 3.5% fee. Heel leuk om eens nader te bekijken. Mocht je vragen hebben over etsy stel ze gerust. Ik zal mijn best doen om je vraag te beantwoorden. Sinds oktober heb ik 4 items verkocht.  2 kransen de ene is naar Engeland gegaan en de andere naar België.  2 kopjes die ik heb verkocht naar Italië en naar Cyprus. Hoe gaaaaaf is dat!!! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ooh wat leuk inderdaad! Ik twijfel ook nog over het openen van een Etsy shop :-)
| 14:34 |
Als het uiteindelijk maar loont ja, gaaf..zeer zeker.
Ergens moet je een begin in amken en dus veel plezier met je volgende blog
| 14:56 |
Heel mooi gedaan :-)
| 12:34 |
Leuk je eigen shop!!love vintage
| 23:41 |
Heel interessante blog!
| 21:55 |
Wat interessant, ik had er nooit van gehoord
| 17:47 |
Leuk ideetje ja!
| 17:25 |
Welkom en wat fijn voor je.
| 17:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen