Ken je dat?

Ken je dat?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is nu zo'n gevalletje van ben ik nou gek of zijn er meer zoals ik...

Het ene moment denk je de wereld aan te kunnen en het andere moment ben je niet vooruit te branden. Je weet niet wat je moet doen of waar je moet beginnen. Je zit dan even 'in between'. Ken je dat gevoel?

Vorige week, ondanks dat ik zenuwachtig aan het afwachten was op een eventuele baan, had ik het gevoel de wereld aan te kunnen en het gevoel dat nu toch eindelijk alles eens goed zou komen met mij. Maar na het verlossende woord, het pijnlijke bericht dat ik het niet was geworden voor die functie, stortte ik stiekem toch wel een klein beetje in. Nu zit ik in een 'In between'-moment gevangen.

Ik kan genoeg dingen verzinnen om te doen, leuke dingen en minder leuke dingen, maar ik kan me er niet goed toe zetten. Het is al heel wat dat ik nu zit te schrijven. Of is dat niet? Misschien is dit wel wat ik vandaag moet doen. Schrijven! Want schrijven vind ik leuk en heb ik al een tijdje niet meer gedaan. Om eerlijk te zijn... ik schrijf niet, ik typ! Hahaha!!! 

Zo'n 'In between'-moment is voor mij niet perse weersafhankelijk. Ik kan namelijk enorm genieten van deze donkere dagen na kerst. Zodra de avond begint te vallen steek ik alle kaarsjes aan en krul mezelf lekker op op de bank, of met een goed boek of met een film of serie. En dat het overdag grauw ziet vind ik ook niet zo'n probleem, het hoort er nu eenmaal bij. Maar mocht het dan gaan sneeuwen, ja, dat is andere koek! Dan moet ik de straat op! Ik vind het fijn wanneer het sneeuwt en voel me weer een beetje kind. Hoewel ik moet toegeven dat ik me wel vaker een beetje kind voel... Ken je dat? Niks mis mee, toch?

Nou, ik ga weer even verder met mijn 'In between'-momentje, maar niet eerder dan dat ik een bakkie koffie heb gehad!

Ciao ciao!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
HeerlijK! Vooral die kaarsjes, die steek ik ook alle 17 aan elke avond (van mijn vriend moest ik ze eens tellen ;))
| 19:24 |
Hahaha!!! Dat heb ik ook wel eens moeten doen, maar ik ben geminderd nu. Wel heb ik dat als er eentje uitgaat ik deze meteen vervang... Ken je dat?
| 19:26 |
Ja, ja, JA! Heel vervelend, hahahaha
| 19:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen