Overstromende bak ellende...

Overstromende bak ellende...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je kent ze wel die gezegdes waar je je af en toe geen raad mee weet. Ik gebruik ze zelf ook met enige regelmaat, maar nu stuit er één of twee mij tegen de borst.

Men zegt wel eens wanneer je ten einde raad bent en jezelf afvraagt of en wanneer die ene prins op het witte paard nou eindelijk eens zijn weg naar jouw adres gevonden krijgt; 'Op ieder potje past een dekseltje' en 'Geduld is een schone zaak'.

Nou, wanneer ik dan het zogenaamde potje ben waar een dekseltje op past, dan vraag ik me af hoeveel dekseltjes zijn er die niet passen!? Ik denk dat ik alle soorten en maten heb geprobeerd, maar de juiste deksel heeft zich nog niet gemeld. En dat geduld een schone zaak is... Dan is mijn zaak wel heel erg schoon!

Oké, ik kom nu wel heel erg gefrustreerd over, ik weet het. Mijn relatie is net verbroken, dus het is me vergeven, toch? Op dit moment voel ik me even een beetje radeloos. Ik weet dat dit tijd nodig heeft. Nu ben ik gewoon even één bak ellende die overstroomt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
*digi hug stuurt*
| 14:18 |
;)
| 09:32 |
Eens met Albert: die relatiebemiddeling als je er klaar voor bent en open staat. En soms is dat niet op het moment dat jij zou willen... sterkte!!
| 19:45 |
Dank je wel!
| 09:38 |
Nooit zoeken naar een relatie, je komt iemand tegen als je er voor open staat.
| 15:24 |
Dat klopt! Ik heb nog nooit gezocht naar een relatie. Ik kwam gewoon altijd iemand tegen...
| 09:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen