DIY 3D Hologram projector

DIY 3D Hologram projector


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Laatst was ik op Facebook aan het kijken en zag daar dit in een keer staan. In het begin dacht ik bullshit of je moet een heel speciaal en duur soort glas hebben . Dus. Ik opende de link en zag dat het een DIY was dus ik dacht proberen wat heb ik te verliezen. Nadat ik alles in elkaar had gezet moest ik naar youtube gaan en hologram video's zoeken dus ik deed dat en tot mijn verbazing werkte het echt! Een 3D hologram projector voor je telefoon! En het mooiste van alles is dat het geen geld kost. Het enigste wat je nodig hebt is : een scherp Stanley mesje, een A4, een potlood of stift, een doorzichtige bovenkant van een cd-hoesje en plakband of lijm.

Alles je alles hebt dan moet je 4 keer een driehoek snijden (ik heb een foto van de afmetingen in de extra foto's gezet) en die dan aan elkaar vast maken doormiddel van plakband of lijm (het handigste is seconde lijm). Als je dat hebt gedaan dan heb je alleen nog een smartphone nodig en dan zoek je op Youtube : hologram video's . Daarna zet je dat ding erop en kan je het gaan bewonderen.


Als je het een leuke blog vond laat dan een reactie achter en tot de volgende keeeeerr!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echt vet leuk idee om te doen ben benieuwd hoe het eruit gaat zien!
| 08:48 |
ja dat is een goed idee
| 13:25 |
Erg leuk tip dank je wel
| 23:43 |
Dankje!!
| 22:02 |
Wat een leuke tip! Had ik nog niet meegekregen. Dank je!
| 00:44 |
Heel vet! Ik zag dit voorbijkomen op RTL
| 15:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen