DutchLittleDots

DutchLittleDots


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bijna 2 jaar geleden ben ik begonnen een blog bij te houden over mijn haakwerkjes (www.irenehaakt.blogspot.nl). In eerste instantie voor mezelf om terug te kunnen kijken welke materialen ik heb gebruikt, maar al snel merkte ik dat er op verschillende haak gerelateerde Facebookpagina's veel vraag naar uitleg was als ik een nieuw afgerond project liet zien. Vrijwel elk haakwerk plaats ik op mijn blog, inmiddels heeft deze blog al meer dan 100.000 pageviews gehad, waar er nog steeds elke dag meer bij komen ;-)

Sinds begin dit jaar heb ik ook een Etsy winkeltje waar ik o.a. haakwerk en materialen verkoop, daar moest natuurlijk een internationale naam aan gegeven worden, en na een poosje kwam ik op "DutchLittleDots". Een combinatie van mijn thuis land (Dutch), een doelgroep waar ik graag voor haak (Little) én natuurlijk stipjes (Dots) :-D

Ik hoop dat ik hier ook snel wegwijs raak, en dat het me hier net zo bevalt als op bovenstaande blog! ;-)

Liefs IreneBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt erg leuk en inspirerend
| 16:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen