mijn eigen hekse-thee van uit de tuin.

mijn eigen hekse-thee van uit de tuin.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

1.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik maak zelf wel uit hoe ik heksethee schrijf en hoe ik het wil noemen.
| 14:08 |
Als wicca kan ik me wel voorstellen dat Wil de term heksenthee niet zo aansprekend vindt. Word zelf ook vaak een moderne heks genoemd.
| 12:50 |
Op de eerste plaats is het heksenthee en geen hekse thee. Op de tweede plaats kun je ook gewoon kruidenthee zeggen om veel moderne heksen niet voor het hoofd te stoten.
| 12:25 |
Je neemt van alle kruiden en bloemetjes een blaadje en die laat je drogen en dan neem je een selectie ervan waar je zin in hebt,en die doe je in een koffiefilter en dan heet water erop gieten,ik ben voorzichtig begonnen met munt en citroenmelisse tegen mijn verkoudheid en het komt goed los en heb geen pijn mijn hoofd meer en mijn neus zit ook niet meer verstopt! Je kan het met van alle soorten planten en kruiden en bloemen doen maar wel met mate want teveel blaadjes word vergif dus 2 blaadjes is meer dan genoeg. Kruidenthee doe ik met brandnetel en vrouwemantel en maggie- laurier-citroenmelisse-bloemenblaadjesthee is ook heel erg lekker.
| 09:43 |
Heb deze blog gister aangemaakt en ben veel op mijn volkstuin dus als ik iets nieuws heb zet ik het erop ik ben pas begonnen,Iri.
| 09:38 |
Je neemt van alle kruiden en bloemetjes een blaadje en die laat je drogen en dan neem je een selectie ervan waar je zin in hebt,en die doe je in een koffiefilter en dan heet water erop gieten,ik ben voorzichtig begonnen met munt en citroenmelisse tegen mijn verkoudheid en het komt goed los en heb geen pijn mijn hoofd meer en mijn neus zit ook niet meer verstopt! Je kan het met van alle soorten planten en kruiden en bloemen doen maar wel met mate want teveel blaadjes word vergif dus 2 blaadjes is meer dan genoeg. Kruidenthee doe ik met brandnetel en vrouwemantel en maggie- laurier-citroenmelisse-bloemenblaadjesthee is ook heel erg lekker.
| 09:36 |
ik ben benieuwd wat voor plantaardige dingen je erin stopt?
| 07:54 |
veel te lezen, hahaha denk dat dit een foutje is
| 00:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen