×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSorry! (best belangrijk!)

Sorry! (best belangrijk!)


 

SORRY mensen, Jullie vragen  jezelf vast wel af "Hé! is ze nou gestopt!????!" In deze blog ga je je alle informatie geven waarom! Even om duidelijk te zijn Waarom ik niet Vaak "Online"sta.

 

Waarom al die afkorting(en)?

Oké dit kennen we allemaal vast wel: Sociaal Media (Internet)De plek waar iedereen vast wel iets post! ook spellen die jullie misschien(miss. afkorting) niet kennen maar gewoon(Gwn afkorting) te downloaden zijn op de Play Store of via internet op De Computer/Laptop: Blockstarplanet(allebei te Downloaden), MSP (moviestarplanet) (ook allebei te downladen) & Boonieplanet of terwijl bp(ook alweer allebei te downloaden) Gebruik je ook afkortingen gelukkig zet ik bij mijn blogs er altijd bij wat het betekent?

Druk bezig

Ik vind yoors natuurlijk een leuke (web)site.

Maar helaas van achter de computer elke hele dag zitten te bloggen is best wel saai!!!!!!

Ik heb dan ook andere Hobby`s. Noem maar op web surfen, spelletjes spelen< tekenen XD.  En(GEEN hobby) bij familie zijn. en naast al die planningen is er geen tijd meer om andere dingen te  doen! En...dat vind ik wel jammer!

Niet zoals planning of wel Zoals planning?

Ik heb een planning bedacht hier naast ______>

dan kun je hem lezen, het kan zijn dat het niet gaat zoals planning! maar dan neem ik bijvoorbeeld een dag later, of een week, m het in te halen! Maar ja......K doe m`n Best.


De Planning

Hier kunnen jullie de planning zien:

-2x per week een nieuwe blog

-een week later na de blog worden de reacties gelezen

-Elke maandag middag (na schooltijd) of woensdag check ik andere Blogs

dit was de artbook  als ik tijd over heb ga ik vandaag ook een blog doen! XXXopgaande ster