Wat wordt het?+Mededeling


hey ik ga aan jullie vragen stellen over wat ik moet gaan schilderen? want dat ben ik van plan weer eens te doen:) En ik heb een mededing 

 

Vragen

hier komen de vragen  het is aan jullie de keus om voor mij te beslissen wat voor soort schilderij ik ooit ga maken misschien gebeurt het eerder ik moet eerst aan me moeder vragen of ze zo een soort van een vriendin zij dat je dat canvas doek noemt geen idee of het waar is.

 

Vraag 1

met het met fantasie zijn ja of nee

Vraag 2

moet ik een wereld maken ja of nee

Vraag 3

met het een zachte kleur zijn of een harde

Vraag 4

                     moet klein zijn of groot

 
 

moet ik a de bovenste vaker gebruiken of b de onderste

medeling

het zou leuk zijn als ik voor 2019 1 euro op Yoors krijg ik heb er nu iets van 939 of 940 weet niet zeker me zou me wel flink helpen en dat kerst plaatje is gewoon om dat het Christmas is trouwens merry Christmas and a happy new year kerst is natuurlijk lang voorbij maar het is winter