×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Altijd wachten


Ik sta te wachten. Wachten doe ik nogal vaak en heb ik ook al vaak in mijn leven gedaan. In een enkel geval kan ik zitten, maar meestal sta ik.
School is een aardig voorbeeld van wachten. Wachten voor de deur open gaat, wachten voor de klasdeur, wachten totdat de les begint, wachten totdat je naar huis mag, wachten op vervoer.

Als de tv aan staat wacht ik totdat de reclames voorbij zijn.

In de auto wacht ik ook heel wat af. Niet alleen in de file en bij stoplichten, maar ook bij de benzinepomp of op anderen die mee rijden en alle tijd hebben.

In de winkel wacht ik ook heel wat af. Op een mandje, bij het brood en gebak, de slager, de thee automaat en in de rij bij de kassa. De juffrouw heeft alle tijd bespreekt haar lange weekeind met haar collega op haar dooie gemak.

Bij de afval container wacht ik ook en bij de glas en blikbak.

Wachten is niet zo erg als ik wat heb te doen. Ik heb meestal wel een boek bij mij. Dankzij het wachten heb ik alle tijd om te lezen. Weet ik zeker dat ik heel lang moet wachten neem ik mijn telefoon maar mee. Dan kan ik een spelletje doen.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts