×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Chantal ( Bright Light Living)


Even voorstellen.

Lieve allemaal,

Ik ben Chantal de oprichtster van Bright Light Living. 

Ik ben 30 jaar jong en moeder van twee pracht dochters! In mijn leven heb ik op alle fronten erg veel meegemaakt wat ik in die tijd wellicht zag als een vloek maar nu zie als mijn zegen ! Want dat alles is een gegeven die mij uiteindelijk de persoon heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Shining Bright & turn my pain into power !

Ik weet nog dat ik als klein kind al tegen mijn moeder zei:

 "mama ik ga later als ik groot ben mensen helpen "  En nu zo een 25 jaar later sta ik op dat pad om mensen te coachen/begeleiden/inspireren. 

Ook daar was veel lef voor nodig omdat ik altijd last had van mijn 'innercriticus' je weet wel dat kleine stemmetje in je hoofd die je altijd afremt met de gedachten als 'kan ik dat wel ?, Wie denk ik wel niet dat ik ben ?, Wat zullen ze wel niet van me denken? , ik ben nog lang niet goed genoeg, '

Vaak heb ik gedacht dat het dan wel mijn intuitie moest zijn oftewel mijn innerlijke stem. Het heeft even geduurd voordat ik erachter kwam dat de 'Innercriticus' niets te maken heeft met je intuitie maar jou in de comfortzone wilt houden daar waar alles lekker stabiel, comfortabel, voorspellend en vanzelfsprekend is. Tevens is het zo dat de 'innercriticus' afkomstig kan zijn van bijvoorbeeld je moeder,vader of leraar. Wat ik al aangaf in de intro van Bright Light Living is dat wij allen zijn geprogrammeerd en daar zal ik in een ander artikel even wat meer over uitleggen.

Dus hoppa!! de volumeknop van mijn innercriticus staat op zacht en ik heb de volumeknop van mijn hart zo luid als mogelijk gedraaid en ik ga nu vol gas op het pad dat voor mij bestemd is.  Zodra je weet wat je wil ( dat gevoel waar je hart van gaat bruisen) focus je energie erop en leg er je volste vertrouwen in en maak je stappen ! Ik weet dat alles daarin goddelijk geleid is en ik heb het volste vertrouwen! Zo heb ik op die manier ook de NLP-practitioner cursus naar mij toe getrokken die ik momenteel nog steeds in de weekenden volg om mijzelf nog verder te  ontwikkelen en zo de mensen om mij heen weer verder op weg te mogen helpen !

 Ik ben van mijn eigen beperkende gedachten afgestapt dat ik eerst een praktijk moet hebben geopend om wat te kunnen bieden. Terwijl ik dit schrijf zie ik weer in hoe bekrompen en beperkend die gedachten van mij was. Ik ben nog startend en vol in de groei en bloei op mijn pad met Bright Light Living maar zoals ik jullie wil helpen in jullie persoonlijke groei zo helpen jullie zowel mij als persoon en dus de Bright Light Living met groeien.

Hoe mooi is het als meer en meer mensen gaan zien wie ze daadwerkelijk zijn ? 

Weg met de zelfsabotage en de beperkende gedachtegangen die jou weerhouden van wie je daadwerkelijk bent ! Weg met de gebeurtenissen uit het verleden die jou nog steeds in z'n greep kunnen houden. 

Weg met stress want achter stress schuilt angst.

Welkom vertrouwen liefde en licht ! welkom jij sprankelend helder licht !

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen bereiken met  Bright Light Living ,  together we will shine even brighter !


Zoals ik al aangaf heb ik in mijn leven veel gebeurtenissen meegemaakt wat ik nu ben gaan zien als cadeautjes. Ik ben Bright Light Living gaan starten om samen met jou ook de cadeautjes van het leven te gaan uitpakken. Vaak op de momenten zelf zien we het eerder als bomaanslagen maar hoe je kijk er ook op is het heeft altijd voor wederopbouw gezorgd in jou persoonlijke groei.

Dit was even een korte introductie over mij. Ik zal namelijk nog allerlei stukken gaan schrijven voor de Bright Light Living groep waarin ik verschillende aspecten van mijn leven nog naar voren zal laten komen. Afhankelijk van de stukken die ik schrijf zal ik mijn ervaringen zeker delen om jullie daarin mogelijk te inspireren! 

Liefdevolle groet,

Chantal 

Bright Light Living

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts