×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn websites

Mijn websites


Perfecte-baan.nl

Perfecte-baan is een site met hulpmiddelen om je ideale beroepskeuze te maken, van je hobby je beroep te maken of gewoon je in te schrijven bij een uitzendbureau. Ook een cursus zelfvertrouwen kun je hier vinden:

Edzegthet.jouwweb.nl

Edzegthet is van alles en nog wat, vooral mijn persoonlijke mening en gedachten. Smaak en commentaar. Niet altijd even "politiek correct" maar wel eerlijk.

http://edzegthet.jouwweb.nl/politiek/islam-en-democratie

Vetkwijt.nl

Vetkwijt is bedoeld om wat verschillende diëten aan dragen en te bespreken maar niet zelf geprobeerd zoals sommigen review sites de indruk proberen te wekken. Ik heb geprobeerd kort aan te geven wat een bepaalde methode inhoudt zodat je een "pré keuze" kunt maken.


Tweelinkerhanden.jouwweb.nl

Tweelinkerhanden voor de niet-klusser en wel klusser. Van alles en nog wat voor huis en tuin. Bepaalde bedrijven genoemd die ik handig en nuttig vind te vermelden. Mijn favoriete pagina is "behang". Kijk maar eens!

http://tweelinkerhanden.jouwweb.nl/tips

Kijk eens rond, klik eens wat aan haha.  Ik ga het niet ontkennen. De sites zijn een mede een poging om als kansloze veertiger die niet echt meer aan fatsoenlijk betaald werk lijkt te kunnen komen aan een bijverdienste te komen.

Geen enkele klik binnen mijn websites kosten je geld! Pas wanneer je iets besluit te kopen.

Algemeen: Let altijd op  bij bijvoorbeeld cursussen e.d. dat er een abonnement aan kan zitten. Die kun je natuurlijk ook uitvinken.

Voorbeelden van direct naar een webwinkel via één van mijn sites:
FetishGirl81
Leuk ik ga eens kijken
16-09-2017 19:08
16-09-2017 19:08
notifications_noneadd
21-10-2018 16:56
2 volgers , 2 antwoorden
notifications_noneadd
10-05-2017 10:18
1 volger , 0 antwoorden
notifications_noneadd
13-03-2017 18:03
1 volger , 1 antwoord