VUURWERK   december 2017

VUURWERK december 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ze was boos. Ze was kwaad. Ze was woedend. Ze was furieus! Haar ouders verwelkomden mij. Ik gaf hun dochter hulp bij haar studie wiskunde. Ze waarschuwden mij dat ze waarschijnlijk niet aanspreekbaar was, want een beetje beschaamd moesten ze bekennen dat ze net een knallende ruzie met haar hadden gehad.

Ik kwam de kamer in en werd onmiddellijk getroffen door een vulkaanuitbarsting van bliksemende stralen. Afkomstig van een prachtige jonge vrouw met mooie blauwe ogen, die nu wel zwart leken en vuur spuwden als een artilleriekanon. Als granaten vlogen de gevoelens door de lucht, begeleid door knetterende vonken. Wauw, wat een geweld. Maar er zat één straal tussen die me vertelde dat het niet voor mij bedoeld was.

Gefascineerd keek ik haar aan. Nog nooit had ik zoiets moois gezien. Mooier dan het mooiste vuurwerk met Oud en Nieuw…

Ed Eggink, precies 140 woorden conform de opdracht van Miranda voor december 2017 ‘vuurwerk’.

Een goed 2018 gewenst!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een prachtig verhaal Eduard; kort maar spetterend!
Goed weer iets van jou te lezen. Voor jou ook een gelukkig en gezond 2018 toegewenst.
| 19:26 |
Dank je Soberana. Ja, het mochten maar 140 woorden zijn. Ik vond het zelf ook jammer dat ik moest stoppen. Hoewel laat wens ik jou ook een fantastisch en gezond 2018!
| 22:07 |
Dank je wel Ed. Na een druk en veel bewogen 2017 (ziekte en overlijden van mijn moeder) hoop ik vooral op een rustig jaar.
| 00:22 |
Hele mooie invulling!
De beste wensen!
| 19:20 |
Thanks Hans. Sorry dat ik zo laat ben maar ik wens jou ook het allerbeste!
| 22:07 |
Dank je wel!
| 11:37 |
Gelukkig maar, kon het mij al niet voorstellen :)
Fijne jaarwisseling!
| 18:49 |
Bedankt en van hetzelfde! Dat het maar een mooi jaar mag worden!
| 18:53 |
Dank!
| 12:23 |
Dat is lief, dank je! Ik ben te laat maar ik hoop dat je een goede jaarwisseling hebt gehad en ik wens je voor de rest van dit jaar het allerbeste!
| 22:09 |
Ja, het was geweldig, de jouwe ook?
Dank je wel!
| 22:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen