×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hooggevoeligheid is leuk!  Op weg van 3D naar 5D     e-Book

Hooggevoeligheid is leuk! Op weg van 3D naar 5D e-Book


Hoog-gevoelig? Hoe ga je ermee om?  Mijn e-Book is klaar vol met interessante, actuele en  praktische informatie rechtstreeks uit mijn drukke werkpraktijk en 5D leven gegrepen. De inzichten zijn verzameld a.h.v. de vele duizenden consulten die ik in de afgelopen jaren heb gegeven vanuit mijn drukke praktijk Het Tempeltje/The Little Temple. Dit komt samen met de nieuwste kennis die nu doorkomt ook op kosmisch niveau. Ook daar vertel ik over in dit e-Book. We zitten in een timeshift en bewustzijnsshift van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie . Voor wie dit begrijpt wordt hoog-gevoeligheid meer dan leuk. We staan aan de poort van hernieuwde ultieme creativiteit en de connectie met onze Essentie. Wil je meer weten over deze materie? Via mijn nieuwsbrieven en activiteiten wordt nu kennis verspreid. Je kunt mijn e-Book zonder kosten en geheel vrijblijvend downloaden. Hieronder vind je de link. Laat je vooral inspireren en geniet van dit boek. Over mijzelf kun je meer lezen op www.tempeltje.nl

Ingrid Tips en meer
Hoi Els, welkom op Yoors! Mooie tekst bij het profiel! Ik interesseer me voor die transitie. Ik ben zelf hooggevoelig en zou heel graag het e-book willen bekijken maar de link doet het bij niet (in Firefox). Dan staat er "Server niet gevonden."...
30-06-2018 21:45
30-06-2018 21:45 • Reageer
Hans van Gemert
Een heel interessant e-book!
01-06-2017 19:19
01-06-2017 19:19 • Reageer