×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Vallen..opstaan..vallen..vliegen.

Vallen..opstaan..vallen..vliegen.


Als ik in mijn kracht sta, ga ik geen uitdaging uit de weg en is geen stap teveel gezet.

Mijn motivatie en doorzettingsvermogen is een eindeloze put om kracht uit te halen.

Doorzettingsvermogen valt niet te kopen maar alleen maar naar toe te werken.

Het is een kracht die ik vroeger ooit bezat, zo tot mijn 20ste.

Stukje bij beetje werd het neergehaald. Door vrienden, familie, kennissen en ervaringen.

Ik was nooit genoeg terwijl ik roeide met de riemen die ik had.


Een heel heftig verleden, waarbij vader zelf koos voor een einde aan zijn leven en ik een moeder had die vaak in het ziekenhuis lag vanwege haar psychische problemen had ik nog steeds mensen om mij heen die mij het gevoel gaven niet goed genoeg te zijn.

Tijdens die heftige periodes ben ik er destijds toch nog in geslaagd om mijn opleiding tot onderwijsassistent af te ronden. Trots als dat ik was had ik niet echt een ouder die dit feest met mij kon vieren.

Trots was ze wel ... mijn moeder. Hier uiting aan geven was niet voor haar weggelegd.

Nu.. een paar jaar verder en veel meer mensenkennis verder besef ik me dat ik genoeg was, meer dan genoeg.

Ik heb mijn longen in de tussentijd helaas kapot gerookt, veel wijntjes gedronken vanwege een immens verdriet vanwege mezelf nooit goed genoeg te voelen en een aantal partners verder.

Nu.. nu is de tijd gekomen dat ik voor mezelf ga. 2017... heb ik gezegd... het word mijn jaar met de grootste veranderingen ooit.

Afbouwen met roken, de heerlijke maar schadelijke espresso's tot minimaal beperken, het sporten weer oppakken en los gaan in de keuken zodat ik in september met een frisse blik kan beginnen aan mijn nieuwe opleiding tot kok.

De hulpverlening heb ik achter mij staan. Zij leren mij hoe ik op een fijne manier zelf liefde kan ervaren en hier een uiting aan weet te geven zonder mij zelf schuldig te voelen. Dit gaat met vallen en opstaan... vooral naar mijn 19 jaar oudere partner. Soms ben ik te hard.. soms ben ik te soft maar ik ben onderweg.

Onderweg naar een nieuwe ik, een betere ons en een supermooie toekomst.

Leven.... ik hou van jou!Grace&
Houden van het leven is al zo'n grote winst! Go get it tiger!
25-06-2017 22:21
25-06-2017 22:21 • 1 reactie • Reageer
Elisabeth
Onwijs en of ik dat doe! Al met al waren het vier heftige jaren waarin ik het spoor bijster was. Als je daarna weer op het goede pad terecht komt brengen de kleinste dingen van het leven het grootste geluk.
27-09-2017 10:55
27-09-2017 10:55 • Reageer