Nikkie krijgt een app van Julia


Mandy is stewardess en is in hetzelfde complex gaan wonen waar Leonie woont met haar drie kinderen. Mandy heeft een verwegvriendin die foodblogster is, zij heet Elis.

Wat vooraf ging kan je lezen via de link die daarπŸ‘‰ staat.

Dit verhaal past in de december uitdaging van Frutselen in de marge. Het verhaal moet bestaan uit 140 woorden. Het verplichte woord is nieuwsbrief

Wie is Elis? Klik op de zin hieronder.
Maak kennis met Elis

Nikkie krijgt een app van Julia

Geschreven door Elisabeth van lekkerereceptenvoor2

Genant zeg. Heb je echt gehuild? Appte Nikkie terug.

Ja, toen ik het nieuw las kon ik het niet tegenhouden. Die tranen kwamen ineens. Meid, ik geef je op een briefje dat ze dat tegen je gaan gebruiken. Nou ze doen maar. Als ze mij ermee pesten loop ik weg.

Gebruik je brains. Weglopen, dat is stom. Ja dat is waar. Nog een paar weken dan is het krokusvakantie en heb jij een hele toffe dag. Ja, dat is waar. Hoop dat ik die dag niet moet huilen. Pff, koekoek, vast niet. Met al die vreemden erbij. Dat ga je echt niet doen. Maar ik kan ze niet tegenhouden. Mijn moeder zegt steeds, hormonen. Getver. Klote hormonen. Maar dat is niet zo. Ik heb veel verdriet van de scheiding. Ach schattie. Komt wel goed hoor. 1000Kusjes voor je. Love u2.