mededelingenbord


Wat ging hieraan vooraf? 🕵️‍♀️


Dit is een nieuw deel van mijn vervolgverhaal. Er bestaan al diverse delen. Het is handiger om de eerdere delen eerst te lezen. En dat kan als je hier klikt. Dan kom je op een nieuwe pagina met alle delen. 👉 KLIK HIER VOOR DE EERDERE DELEN 👈


Sanne duwde mij de ruimte binnen en het eerste wat ik zag was een mededelingsbord. Er stonden regels op. Ik wist wel dat veel mensen ze in huis hadden. Daar stond dan boven: onze huisregels. Maar in een keuken had ik het nog nooit gezien. Dat hoeft ook niet. Iedereen die in een keuken werkt weet dat je water drinkt in plaats van wijn tijdens het werk. En ook dat het eten voor iedere gast een feest moet zijn. Daar doe je als kok je best voor. Dat is niet meer dan logisch. Ik liep verder en bekeek de studiokeuken verder. Dit was dus het domein van Davina de Pater. De tv-kok waar iedere foodie idolaat van is en menig niet kokende man ook overigens. 'Wanneer komt Davina?' Ik had de vraag nog niet uitgesproken of een deur ging open.


140 W van augustus

Deze maand is het verplichte woord - waterfeest. De 140 W is bedacht door FrutselenindeMarge en alle inzendingen kan je op deze verzamelpagina vinden.

Wil je meedoen? Dat kan. Wordt lid van Yoors en schrijf iedere maand mee.