#update: Facebook verwijderd en een nieuw project

#update: Facebook verwijderd en een nieuw project


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi Hoi iedereen,

Het is weer een week geleden maar ik had even een tijdje voor mezelf nodig en of het heeft geholpen? Neen, niet echt maar dat kan puur gelegen hebben aan het feit dat ik echt nog te veel verdriet heb. Maar ik beloof jullie dat ik er sterker uit komt dan daarvoor!

Als eerste heb ik een belangrijke mededeling namelijk dat mijn Facebook verwijdert is. Ik zat even echt veel te diep en besloot om hem volledig te verwijderen en tot hiertoe zijn we al 5 dagen verder zonder dat we facebook hebben en om eerlijk te zijn bevalt het mij echt wel aardig. Dus do not worry ik heb niemand verwijderd of geblokkeerd.

Een ander iets wat nog een belangrijke mededeling verdient is dat ik terug ben begonnen met youtube! Ik Ga vanaf nu dagelijks vloggen of toch zo goed als. En af en toe zullen we er een ander soort video plaatsen zoals verhalen of weet ik veel wat. Voor mij is het een deel in mijn verwerkingsproces dus als je mijn niet zo boeiend leven wilt volgen kan je dat altijd doen ;).

In mijn eerste dag ga ik met mijn mama naar de Ikea voor een opstapje voor mijn zus en nog een klein cadeautje voor mijn nicht want zij en haar man hebben een baby gekregen! Ik heb er dus een nichtje bij.

Nu heb ik uiteraard wel een klein probleem genaamd dat ik geen facebook meer heb en niet veel publiciteit zelf kan maken, dus een kleine shoutout om the word the spreaden! En abboneer uiteraard op mijn kanaal ;)

xxx Emma
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook ik zonder Facebook en mis het ook niet :)
| 16:59 |
Ik heb Facebook er 2 maanden geleden uit gedaan, heerlijk is het.
| 18:11 |
Dat is goed zo zonder facebook
| 17:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen