Abstracte A4, werkje van de dag 4-6-2017

Abstracte A4, werkje van de dag 4-6-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag toon ik opnieuw een werkje dat ik heb gemaakt tijdens de masterclass met John Buckland. Ik vertelde in een eerdere blog al dat ik heel anders dan anders gewerkt heb en dat we elkaars energie overnamen. Dit werkje heb ik gemaakt terwijl ik naast Wemke de Jong (organisator van de masterclass en eigenaresse van ByWemke) sond. Wemke heeft een heel eigen stijl van schilderen, erg sierlijk, en haar energie inspireerde me "een Wemke" te maken, uiteraard op mijn manier, en zo werd het een encuastiwemchris ;-)

Dit werk is gemaakt op wit A4 encaustic karton, op de hotplate, met gebruik van: wasblokjes, het strijkijzertje, tissue, palletmessen en rollertje.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is ook een hele bijzondere! Het werk kijkt je letterlijk aan, mooi weer!
| 13:29 |
Wauw. Het borrelt, het vlamt en hypnotiseert. Geweldig!!
| 12:33 |
Dank u beleefd!
| 12:35 |
☺☼
| 12:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen