Acupunctuur update

Acupunctuur update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanochtend weer bij de acupuncturist geweest. Hij was verbaasd over mijn heftige reactie op de naaldjes in mijn oor, maar we zijn niet voor één gat te vangen zei hij: we gaan nu door met korreltjes. Eerst proberen we de magnetische metalen, en als dat ook niet lukt dan gaan we voor de puur-natuurlijke zaadjes. Hij liet me de pleistertjes zien met de bolletjes erop. Net zo klein als de naaldjes van vorige week. Deze gaan niet door de huid, daardoor zouden ze niet zo pijnlijk mogen zijn. De behandeling is subtieler, daardoor zal het effect ook iets langzamer zijn... Oké, we gaan het proberen. Overigens was mijn energie-level dat hij kon meten al verbeterd, dus de naaldjes hebben echt effect gehad (ik voelde dat zelf ook).

Deze plakkertjes moeten na een week vervangen worden, dus tekende de acupuncturist met een stift in mijn oor waar de bolletjes moeten komen, zodat we dit op de foto kunnen zien. Er moet namelijk twee dagen rust tussen de eerste en tweede plakkertjes zitten, zodat mijn lichaam even tot rust kan komen.

Op de foto hiernaast zie je een stripje met pleistertjes en bolletjes in de pleistertjes. Ik heb er weer een lineaal bijgelegd om te laten zien hoe klein het is.


Dat langer duren voor er effect is valt wel mee. Ik merkte met de naaldjes direct effect: nu na een uurtje en de effecten zijn iets subtieler, maar dat is niet erg, iets langzamer vooruit is ook vooruit en hardlopers zijn vaak doodlopers...

Ik ga het weer afwachten. Op dit moment is mijn oor absoluut niet pijnlijk, ik merk nu wel al meer energie en de pijn in mijn knieën neemt alweer wat af. Voorlopig ben ik weer blij! Over anderhalve week ga ik weer terug, ik hou jullie weer op de hoogte...

Eerdere blogs over dit ondewerp:Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En op naar de volgende update ;-)
| 18:38 |
Fijn dat het vooruitgang bied. Blijf het volgen, vind het erg interessant
| 13:23 |
We wachten met je mee
| 17:49 |
Klinkt weer heel interessant :-)
| 17:18 |
Ik heb niets met naalden maar ben er zeker niet bang voor
| 16:19 |
Ik heb er ook niet zoveel mee, maar in dit geval ben ik blij dat ze bestaan :-)
| 16:38 |
Wat fijn dat het voor je werkt
| 16:13 |
Ben ook erg blij!
| 16:38 |
Hee wat super dat het deugd doet voor je! :) En leerzaam blog overigens, bedankt!
| 15:57 |
Graag gedaan. Al help ik er maar één iemand mee, ben ik al dik tevreden!
| 16:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen