Beleef de lente met Encaustichris: de vos.


Zoals de meeste mensen hier weten hou ik van fotograferen. En momenteel hebben we meerdere leuke onderwerpen die ik kan fotograferen. Momenteel is er een vos, en zij heeft maar liefst vijf jongen die ze groot wil brengen! Ik vertel bewust niet waar deze vos zich bevindt, we willen immers niet dat half Nederland zich op de vos stort.... Moedervos zorgt goed voor haar kinderen, en laat ons daarvan meegenieten.

Je kunt er wat van vinden: tientallen fotografen die soms bij moeder staan om te kijken en te fotograferen, en er zijn altijd mensen die vinden dat ze de vos moeten voeren. Ik zal een wild dier nooit voeren, ook niet om een mooiere foto te krijgen. De foto's die ik heb gemaakt toen moeder bijgevoerd werd plaats ik dan ook niet hier.

Tot slot: in al mijn enthousiasme had ik mijn camera niet goed ingesteld.... te donker. Voor één keer zijn deze foto's daarom bewerkt in de belichting.... maar ik vond ze mooi genoeg om hier te delen. Ik geef het beeld graag aan moeder vos!

Joehoe...... ETEN!

Eten? We komen eraan!!

Wie is er als eerste ter plaatse??

Oh, de fotografen zijn er ook weer....

Aanvalleeeeeeeeeeen!!!

Als de eerste honger gestild is wordt er van plaats gewisseld, voor de beste tepel....

De honger is bij de eerste jongen gestild.

Na het eten word je slaperig, en dus.....

Terug naar het hol, nog even kijken, en dan lekker gaan slapen, waar niemand je kan zien!

######################################################################################

Een kort filmpje om te laten zien dat het voeden van de jongen er niet zachtzinnig aan toe gaat....