Blauw hotplate werkje van de dag 25-7-2017

Blauw hotplate werkje van de dag 25-7-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is veel te lang geleden dat ik een encaustic werkje plaatste, excuus hiervoor. Mijn gezondheid liet niet toe te schilderen, en ik had ook niet de juiste energie werk uit te zoeken om hier te plaatsen. Maar ik ben weer redelijk op de goede weg, en kan in ieder geval weer een (eerder gemaakt) werkje tonen.

Onderstaand werk is gemaakt op de hotplate. De hotplate (hete plaat) zorgt voor heel andere schilderingen dan wanneer ik met het ijzertje schilder, al kan ik de twee ook combineren. In dit geval heb ik niet met het ijzertje gewerkt, maar slechts met de wasblokjes, en verder vooral met paletmessen en rubberen kammen. En ik heb gebruik gemaakt van een uitgebloeide papaverbol. Door deze in de was te drukken functioneert hij als stempeltje :-) Inmiddels heb ik meerdere bollen laten drogen. In een van mijn komende werkjes wil ik weer met de bollen stempelen en proberen of ik wat zaadjes die uit de bol stromen kan verwerken in de tekening.

Voor deze keer is dit het resultaat geworden:

Dit werk is A4 formaat, en ik heb gebruik gemaakt van de hotplate, Art Idee wasblokjes, paletmessen, rubberen kammen, papaverbol.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel apart effect
| 12:24 |
Heel mooi werkje
| 18:56 |
De diepte spat er van af!
| 16:39 |
Let maar goed op je gezondheid, dat is het belangrijkste.
| 22:01 |
Goede experimenten in kleur en beweging. Succes met het mooie werk !
| 14:38 |
Dank je!
| 18:48 |
Mooie frisse kleuren groetjes an creatief
| 12:12 |
Dank!
| 18:49 |
Ik zie slingers voor een feestje en een waaier.
| 11:18 |
Het 140 woorden feest volgende maand?
| 18:49 |
Of een ander feestje. Het leven is een feest, we moeten alleen zelf onze slingers ophangen.
| 20:14 |
:-)
| 20:21 |
Gelukkig, het werkje van de dag is er weer :-)
En het zit vol met beweging!
| 11:09 |
:-) Lief, dank je!
| 18:49 |
ha, weer interessant geworden en t blijft leuk om te doen.
Sorry, wist niet dat je ziek was, knap maar zo snel je kunt weer op, sterkte
| 10:57 |
Je kunt niet alles weten, komt goed!
| 18:49 |
ziet er mooi uit ook.
| 10:42 |
Dank je Johan
| 18:49 |
Fijn dat je langzaam opkrabbelt. Echt balen dat het blijft sluimeren en dan ineens in alle hevigheid opkomt.
Maar je werken hebben altijd zoveel energie, zo ook deze. En er is veel te zien. Deze is ook echt mooi.
| 10:17 |
Dank je wel!
| 18:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen