Bloemen op canvas, werkje van de dag 5-2-2017

Bloemen op canvas, werkje van de dag 5-2-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een canvasdoek dat ik heb bewerkt. Ik ben bij dit werk begonnen met de hot-air-techniek: je smeert eerst de canvas in met blanke was, en vervolgens heb ik daar kleur op gedruppeld. Met een hete-lucht-pistool ben ik de boel gaan verwarmen. Dan smelt de was en deze gaat vloeien. Er ontstaan vaak mooie patronen, en kleuren. In dit geval was ik niet zo tevreden over het resultaat en heb ik dus verder gewerkt op de achtergrond. Ik besloot er bloemen op te schilderen, en dus ben ik verder gegaan met het ijzertje en schilderde bloemen en takken. Het resultaat is een wat Afrikaans aandoend bloemenschilderij. 

Het canvas is 18x23 cm groot.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Doet me toch 'n beetje aan magnolia bloemen denken...?
| 14:21 |
Het zijn elke keer weer ware kunstwerken
| 23:56 |
Een heel apart kunstwerkje, mooi van kleur en compositie. :-)
| 13:31 |
Een struik met Rooibos. ;-)
| 10:49 |
Hahahahaha, die is leuk!
| 10:52 |
Heb je netjes gedaan
| 19:11 |
Dank!
| 10:53 |
Heel mooi geworden
| 13:41 |
Dank!
| 10:53 |
Wouw ik hou van dit soort kunst.
Prachtig om in je woonkamer op te hangen!
| 12:12 |
Hij is er nog..... ;-)
| 12:13 |
Eerst revalideren en dan met vriend lief op zoek naar een huis :-)
| 12:15 |
Oh, heel veel succes!! :-)
| 12:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen