Canvas, werkje van de dag 20-1-2017

Canvas, werkje van de dag 20-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een canvas als werkje van de dag. Werken op canvas heeft een heel ander effect op de bijenwasdan werken op papier. De was is minder uit te smeren, trekt voor een deel in het canvas. Dit werk heb ik op gevoel gemaakt. Ik heb het toentertijd op facebook gepubliceerd en het was binnen 15 minuten verkocht: een van mijn eerste verkochte werken :-) Oh, wat was ik trots (en dat is nog steeds als ik iets verkoop).

De canvas is ca 16x26cm en ik heb gewerkt met het ijzertje en de stylus, met diverse opzetstukjes.

Meer van mijn werk zien? Klik hieronder of op mijn profielBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geweldig dit weer
| 16:33 |
Dank je wel!
| 16:46 |
Je zou voor minder trots zijn, je maakt dan ook echt mooie dingen!
| 08:52 |
*bloos*
| 08:57 |
Leuk dat je het ook verkoopt, en ik snap dat trotse gevoel helemaal.
| 14:59 |
:-)
| 15:14 |
Ziet er weer mooi uit. Ook leuke pastel kleurtjes.
| 14:58 |
Dank je
| 15:14 |
Wat mooi! Groet Eva
| 12:03 |
Dank je wel! Groet terug
| 12:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen