Een explosie van was

Een explosie van was


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het werk van vandaag heb ik gemaakt dmv een combinatie tussen stylus (tekenpen) en het ijzertje. Ik ben begonnen met de tekenpen, met als opzetstukje de grote driehoek, en heb hiermee vanuit het midden in verschillende kleuren strepen getrokken. Mijn bedoeling was een soort ster te maken. Ik was niet tevreden over het resultaat en heb toen met de zijkant van het strijkijzertje strepen getrokken. Deze strepen heb ik gecreëerd door de zijkant in te smeren met was en deze vervolgens op de tekening te zetten.

 Omdat ik steeds vanuit het centrum gewerkt heb lijkt het net een explosie van kleuren. Ik heb het verwerkt in een mini-theeblaadje, dat onmiddellijk meegenomen is door mijn ouders ;-)

Afmeting van de tekening: 13x18cm op encaustic kartonBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel knap deze effecten.
| 21:27 |
Dank je
| 21:30 |
Heel speciaal weer, mooie kleuren en kleurencombinaties. :-)
| 16:34 |
Dank je wel :-)
| 17:01 |
:-)
| 12:19 |
Die is weer erg mooi. Je ouders zijn blij met je.
| 09:17 |
Tegenwoordig wel ja ;-)
| 10:22 |
Hahahahahah.....;-)
| 11:41 |
echt heel erg mooi
| 08:05 |
Dank je
| 10:23 |
Heel erg mooi wederom
| 06:26 |
Dank je wederom
| 10:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen