Eenvoudige swipe, werkje van de dag 23-6-2017

Eenvoudige swipe, werkje van de dag 23-6-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook vandaag een hotplate-werkje. Sinds de masterclass heb ik alleen met de hotplate gewerkt, omdat ik de technieken graag goed onder de knie wil krijgen, en er is zoveel mogelijk op de hotplate, helemaal leuk!

De swipe-techniek houdt in dat je schildert op de plaat, dan het papier op je schildering legt en horizontaal of verticaal verwijdert. Je trekt het werk als het ware door de was, "swipen" in het engels. Nadat je dit gedaan hebt zie je een schildering waar je je fantasie op kunt loslaten, en werk je de schildering verder uit. Soms is een schildering direct al zo compleet dat je er (bijna) niets meer aan hoeft te doen, soms verwerk je hem uitgebreid.

Mijn werkje van vandaag was er één waar ik niet zo goed van wist wat ik ermee kon. Mijn fantasie werkte niet zo goed, en ik zag van alles gebeuren in de schildering die al ontstaan was. Daarom heb ik hem licht bewerkt.

De vraag ook nu: wat zie jij hierin of wat doet het met jou?

Het werk is A4, gemaakt op de hotplate, mbv wasblokjes, ijzertje en kwast

Wees welkom!


Ook bloggen op Yoors? Het is gratis, sterker nog, je verdient er een kleinigheidje mee!

Meld je aan met de knop hieronder:Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zie gedaanten met een hele grote die beschermend de armen erover houdt . Mooi
| 15:32 |
Ik zie zeeanemonen of koralen, het is mooi.
| 13:06 |
Dank!
| 15:59 |
Ik zie stromende lava
| 17:36 |
ik zag bergtoppen waar kasteeltjes of kerkjes op pasten, of poppetjes, bergbeklimmers ofzo
| 10:11 |
Ik hou sowieso van deze kleuren. Zelf denk ik rotsformatie in een heel heet gebied. ;-)
| 09:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen